Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit csináljak ha reggel 6-tól...

Mit csináljak ha reggel 6-tól este 10-ig hívogatnak a marketingesek?

Figyelt kérdés
Vegyek ilyen díjcsomagat, fektessek be oda, rendeljek napilapot. Erre kelek, erre fekszek. Ráadásul rejtett számról hívnak, amit érdemes felvenni mert a rendőrség mikor hívott engem akkor is rejtettről hívtak.
2015. máj. 13. 13:55
 1/10 anonim ***** válasza:
Mivel ő csak a munkáját végzi, mondd meg nekik, hogy legyenek szívesek törölni a számodat, mert nem érdekelnek az ilyesmik. Engem a Zepter hívogatott egy ideig, de aztán kihúztam az egyik telemarketingesből, hogy ha írok az ügyfélszolgálat e-mail címére, akkor tudom töröltetni az adataimat. Azóta nem kerestek.
2015. máj. 13. 14:03
 2/10 anonim ***** válasza:
* mondd meg neki, hogy legyen szíves
2015. máj. 13. 14:04
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Telefonszám váltás és annak titkosítása. Nekem is így van és sosem hívogatnak.
2015. máj. 13. 14:06
 4/10 anonim ***** válasza:

Velem is volt ilyen.

Ugye először felveszi az ember, hogy mit akarnak, aztán megtanulja. Én mikor meguntam, felvettem, és nem szóltam bele. Hallózott, aztán elkezdtem lihegni. Azóta nem hívtak. :D

A húgom metált játszott nekik, őt sem zaklatják már.

2015. máj. 13. 14:09
 5/10 anonim ***** válasza:
44%
Talán nem kéne minden helyen hozzájárulnod ehez..
2015. máj. 13. 14:09
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Egy napig dolgoztam a Zepternél, elvileg a telefonkönyvből vagy valamilyen adatbázisból lett kinyomtatva egy lista, úgyhogy akárkit lehet kérni telefonban, hogy húzza ki a nevedet, de minden nap újra nyomtatják és minden nap más emberek kapják a listát... Én is számot cseréltem és titkosítottam (attól függetlenül választásoknál kiadták a számom...).

Ha ez mobilon történik, és újabb készüléked van, akkor már meg lehet tenni, hogy blokkolsz bizonyos számokat, hogy ne tudjanak hívni.

2015. máj. 13. 14:22
 7/10 anonim ***** válasza:
Rejtet számot fel sem veszek! Ma már a vezetékes teló is szám kijelzős! Nagyon sok lehetőséged van, szép és durva! Válaszd a szimpatikusat! Azért nem kell le cserélned a számodat...
2015. máj. 13. 14:46
 8/10 anonim ***** válasza:

Ha ennyit hívnak, akkor valahol megadhattad a számodat. Nézz utána, ahol az előfizetés van, hogy hogyan töltötted ki az ezekre vonatkozó nyilatkozatokat és változtasd meg.

Ha hívnak, töröltesd a listából a számod. Vagy ha felveszed és elkezdik a mondókát, akkor rögtön rakd le.

2015. máj. 13. 15:00
 9/10 anonim ***** válasza:

Rejtett számot ezért nem veszek fel.

Csak egyszer-kétszer lett volna mástól fontos hívás, de az meg küld sms-t vagy felhív számmal.

2015. máj. 13. 15:02
 10/10 anonim ***** válasza:
Hasonló helyen dolgozok. Annyit tehetsz, hogy megkéred vegye ki a számod az adatbázisból. Ez nagyjából semmit sem ér, mert a többiek továbbra is fognak hívogatni. A rejtett szám sem segít. Naponta többen vesznek velem össze, hogy honnan tudom a számukat miközben rejtett. Őszintén szólva fogalmam sincs hogy szedjük össze az adatbázisba a telefonszámokat. Mondd meg a kedves dolgozónak, hogy nem érdekel aztán ennyi. Hidd el, mi sem élvezzük, hogy baromságokkal zaklatjuk a lakosságot, de ez a munkánk.
2015. máj. 13. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!