Van ezekben bármi furcsa, ha ezeket csinálom?
Ha kimegyek estefele, este a településem szélére a buszmegállóba és csak úgy leülök oda a padra azért, hogy élvezzem kinti nyugalmat, meg a madárcsicsergést a közeli fák felől (mondjuk az úton lévő forgalom kicsit bezavar néha a nyugalomba).
A másik meg hogy ha kiülök a település mellett egy domboldalra, hogy ott élvezzem a nyugalmat.
Furcsállják az emberek ha meglátják ezt?
Üdvözöllek, lelki rokon.
Lehet, hogy lesznek, akik furcsállják, de igazság szerint senkinek nem kellene beleszólnia abba, mit csinál a másik, amíg az őt nem zavarja valamiben. Ha ehhez van kedved (amit én teljesen meg tudok érteni), tedd ezt, senkinek az engedélyére/támogatására nincs hozzá szükség.
Az emberek valószínűleg furcsállják, de szerintem egyáltalán nincs ezekben semmi rossz - bár én is alapból egy furcsa ember vagyok (idegenekre/nek mosolygok/integetek és random "szép napot kívánok"-at mondok).
Szerintem nagyon jó dolog, amiket csinálsz, én is szoktam (igaz, csak nappal). Nagyon jót tesz a léleknek, és kiegyensúlyozottabbá tesz. Arról nem beszélve, hogy olyankor csak te vagy és a természet/környezet, és nyugodtan lehet gondolkodni. Szerintem minden embernek kéne erre időt szánnia a mai rohanó világban.
17/L
Én azt szoktam csinálni hogy mikor a felhők közül kisüt a nap kitárom a karom és lehunyom a szemem...nagyon jó érzés.
Ne érdekeljen ki mit mond. Ezek neked kell jól essenek és ha jól érzed magad tőle akkor semmi baj
ilyet mindenki csinál, csak a lelkibetegek nem.
azoknak meg nem kell megfelelni szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!