Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a jó abban, hogy úgy ír...

Mi a jó abban, hogy úgy ír valaki könyvet, hogy fogalma sincs, miről írjon?

Figyelt kérdés

Például itt:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__muveszete..

És még sok egyéb más helyen.

2015. máj. 10. 23:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Kiéli a hajlamát a gyerek. Belekezd, esetleg be is fejezi, de előbb, vagy utóbb megunja és elfelejti.
2015. máj. 10. 23:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Wáááá! Az ilyen szörnyű! XD Én meg azzal küszködök, hogy belekezdjek-e vagy sem. Mert az ötletem remek, de a megvalósítás nem egyszerű. Irigylem az olyan embert aki be tud fejezni a semmiről egy könyvet... XDDD Nekem bezzeg a valamiről se megy az elkezdése se...
2015. máj. 10. 23:35
 3/6 anonim ***** válasza:
Unatkozó tiik, akik épp megváltanák a világot. Mi a jó abban amúgy, hogy ebbe valaki mindig beleköt? Mármint értem azt a részt, hogy maga az ilyen kérdés szánalmas, de ettől még változni nem fog semmi.
2015. máj. 11. 07:42
 4/6 A kérdező kommentje:
MINDIG nem köt bele valaki, gondolom, ha volt már ilyen kérdés, akkor külön-külön emberek tették fel, akiknek épp eszükbe jutott. Köszönöm a válaszokat.
2015. máj. 11. 19:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak gyakorlás miatt. Nekem is van 1-2 ötletem, de még nem érzem, hogy olyan szinten tudnék írni, hogy elkezdjem. Vagy nagyon unatkozik, és ki akarja próbálni:)
2015. máj. 31. 15:54
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen, de te azt mondod, hogy van ötleted.
2015. jún. 1. 03:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!