Miért használják ki a visszahuzodó embereket?
Figyelt kérdés
azért mert én csendes, visszahuzodo ember vagyok, akkor azt gondolják (főleg a pasik) hogy mindent szabad! aztán ha meg pár embernek beszolok hogy vegyen vissza akkor megsértődnek vagy elcsodálkoznak2015. máj. 6. 19:00
1/5 anonim válasza:
Emberek valljuk be az ilyen kis esetlen nyomi emberek mint ti kiváló táptalaj vagytok a pszichopatáknak, nárcisztikusoknak, vagy akik szeretnek uralkodni, erre tökéletes filmbeli példák a Bárányok hallgatnak vagy a Szürke ötven árnyalata...
2/5 anonim válasza:
Az első elég modortalanul írta le, de sajnos igaza van :(
3/5 anonim válasza:
Azért kóstolgatják a visszahúzódó embereket, mert könnyebb célpontnak tűnnek, ám sokszor kiderül, hogy egy visszahúzódó ember még simán lehet határozott és nem feltétlenül hagyja magát. Jól csinálod, ha megsértődnek, azzal ne foglalkozz.
4/5 anonim válasza:
Az, hogy valaki csendes, nem jelenti azt, hogy nyomi. Én csendes vagyok, mégis bármikor szőnyegbe tekerek bárkit és felgyújtom, aki kihúzza a gyufát. A csendesség nem egyenlő a balfszsággal. Ti nagyon el vagytok tévedve.
5/5 anonim válasza:
Az esetek 99%-ában elég lenne valamelyik csodás sikerskill, mondjuk az "erőszakmentes kommunikáció" vagy az "értő figyelem" esetleg a "verbális önvédelem" nevű cucc használható szintű elsajátítása és alkalmazása. Ez egyik se megy szembe az alaptermészetünkkel (hjah, szintén magányos harcos vagyok), sőt, kimondottan megszelídíti ezeket a szilaj marhaállatokat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!