Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Titeket nem idegesít az a...

Titeket nem idegesít az a hüly*e,7 dayses, öregemberes reklám?

Figyelt kérdés
Amiben azt hiszik, hogy a kakaós tölteléket most találták fel, meg így örjöngenek a bácsik, hogy "ezek a mai fiatalok", stb.
2015. máj. 3. 13:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Nem divatszöveget írtam, hanem az életvitelem módját a TV-vel kapcsolatban. Nem kötötted ki, hogy csak olyan írjon, aki néz TV-t, ezért a válaszom nem volt hasztalan."

Szerintem kérdezőnek igaza van. Ez olyan minthogy ah útbaigazítást kérek, és megkérdezem, hol van a Nemzeti Színház, akkor is azt várom, hogy az mondja meg, aki tudja is. Nem kötöm ki, mert feltételezem, egyértelmű.

2015. máj. 3. 20:29
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem elég durva, hogy azért vegyen valaki csomagolt croissant , mert előtte az öregek a h.gyos kezükkel átválogatták a frisset. ( A reklámban, én előlről veszek , én hátulról vagy valami hasonló a szöveg , erre gondolok .)
2015. máj. 4. 08:36
 13/13 Fingkirály ***** válasza:

#9-es: " hermeneutikusan lezárt csomagolás"

Hehe, te is szenvedsz a valóságsós betegségben (amikor is vagy diszlexia, vagy elegendő olvasottság híján össze-vissza kevernek szavakat, és valahol-hallottam-már-ilyet alapon baromságokat mondanak).

A hermeneutika egy ókori filozófiai irányzat.

A légmentesen lezárt valami meg "hermetikusan" van lezárva.

2015. okt. 20. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!