Milyen tippjeitek vannak az olyan esetek kezelésére, amikor valaki nagy magabiztossággal állít hülyeségeket?
Figyelt kérdés
Ezalatt azt értem, hogy fogalma sincs a témáról vagy legalábbis nem sok, de a véleményét megkérdőjelezhetetlen igazságként adja elő és ha valaki mégis megkérdőjelezi vagy csak kételkedik, akkor önérzeti problémát csinál belőle, megsértődik? Tudom, legjobb az ignorálás és legtöbbször be is válik, de vannak, akik annyira buták is, hogy sokadjára sem veszik a lapot és folytatják a hülyeséget, ez pedig egy idő után már irritáló (ha mondjuk az illető családtag, lakótárs, kolléga stb, akivel muszáj rendszeresen egy légtérben lenni).2015. máj. 3. 12:17
11/12 anonim válasza:
Többen is említettétek, hogy lehet betegség miatt van.
Milyen betegségek okoznak ilyen tüneteket? Kíváncsi vagyok, mert ilyenről még nem hallottam.
12/12 anonim válasza:
Pszichiátrián kezelt betegségek, közeli családtagom van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!