Mit gondoltok a hangomról?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok, remélem fejlődött azóta mióta feltöltöttem a "magyarországot". Légyszíves írjatok részletes véleményt. A hibák miatt előre is elnézést, nagyon gyenge hangom van. :) Link: [link] 2015. ápr. 30. 21:58
1/18 anonim válasza:
Ha szeretnél énekelni, kezdj könnyebbel, ehhez még nem elég kiforrott a hangod. :-)
2/18 A kérdező kommentje:
Hát igen. Még nagyon gyerek hangom van. :D
2015. ápr. 30. 22:25
3/18 anonim válasza:
Ne haragudj meg rám érte, de szerintem vállalhatatlan.
4/18 anonim válasza:
Nem olyan rossz, viszont az angol kiejtésed iszonyatosan zavart...
És mivel ennek a dalnak ebbe a változatába kb szerelmes vagyok:
https://www.youtube.com/watch?v=1qWiPZNDw08
, ehhez képest a hangod képzetlen (szerintem). Egy énektanár, egy angoltanár és rengeteg gyakorlás csodákra képes :)
Én szurkolok :) És hallgasd meg a felvételt. Ha az előadásmód annyira nem is fog tetszeni, a srác hangja mindenképpen figyelemre méltó ;)
5/18 anonim válasza:
A tisztasággal is gondok vannak.
Keress énektanárt.
6/18 hugyosgalacsin válasza:
inkább kezdj bele valami másba
7/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Egyszóval akkor borzalmas lett. Az éneklés nem az én asztalom. Hát köszönöm a kommenteket, legalább rájöttem hogy rossz a hangom. :)
2015. máj. 1. 10:04
8/18 anonim válasza:
Szerintem mutál a hangod, 13 éves vagy ilyenkor előfordul ez. Ha 16 éves korodra is ilyen marad, akkor ne erőltesd az éneklést. Ez a mostani hang jó karaokira, meg a zuhany alatt, de máshova már nem.
9/18 anonim válasza:
18 éves korod körül térj vissza rá, ha már túl vagy a mutáláson.
Addig is tanulhatsz szolfézst, valamilyen hangszert.
10/18 anonim válasza:
Szerintem van hallásod, csak valahogy jobban bele kellene magad élni, kicsit erősebben énekelni, nem ilyen egyhangúan.. később még lehet jobb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!