Miért kacagott a csaj?
Figyelt kérdés
Erdélyben lakom és a városomban úgy magyarok mint románok is laknak, ma suliban pedig elmaradt egy infó óránk és lementünk focizni azonban nem volt nálam rövidnadrág igyhát kértem egyet az egyik román tornatanártól viszont amikor megkértem, hogy addjon, egy román csaj, aki egyébként nekem nagyon tetszik viszont nem ismerjük egymást, elkezdett hangosan nevetni rám/rajtam. Egy néhányszor észrevehette, hogy nézem őt a suliban azonban miért kacaghatott igy mikor én nem csináltam semmi vicceset? Lehet, hogy én is tetszem neki?2015. ápr. 28. 13:57
2/10 anonim válasza:
Ha más épp nem történt, akkor lehet, hogy a figyelmedre pályázott. Ha legközelebb összetalálkoztok, figyeld meg, hogy tekergeti-e a haját, vagy megnyalja-e az ajkait, miközben beszéltek. :)
3/10 A kérdező kommentje:
De nem beszélünk mert csak látásból ismerjük egymást
2015. ápr. 28. 14:41
4/10 anonim válasza:
Vagy kinjaba, mert o is kedvel, vagy csak ostoba liba, es nevetsegesnek talalta, hogy rovidnacit kersz.
5/10 acelsziv válasza:
Ó! Legközelebb ha meglátod a nyakánál fogva csapd fel a falra és bőven felemlegetve a szőröstalpú, jöttment földrabló fajtáját szelíden kérdezd meg, hogy ugyan mi a retkes lóhere volt annyira vicces?
6/10 anonim válasza:
Vagy azt, hogy tetszel neki, vagy azt hogy: "Na, már megint itt ez a bámulós kis hülye!"
(Így ismeretlenül elég nehéz megmondani.)
7/10 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok román ellenes, van néhány agyalágyult de vannak rendesek is és ez a csaj aranyosnak tűnik és jó hire is van
2015. ápr. 28. 15:37
8/10 A kérdező kommentje:
Még jöhet pár vélemény, fontos lenne
2015. ápr. 29. 14:43
9/10 acelsziv válasza:
Istenem... Nehogy megfogadd, csak hülyültem. De ha eddig nem beszéltetek akkor épp itt az ideje.
10/10 A kérdező kommentje:
Dehogy is, értem én a viccet meg tudom milyen ellenséges a román a magyarral pedig ha itt élsz látod h nem igy van, de am nemtudom h h szólitsam meg, v h irjak rá
2015. ápr. 29. 21:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!