Egy naaagy fan kérdése:
Mazohista vagyok?
Figyelt kérdés
Kiskoromban (ma is gyakran) elképzeltem, hogy bántanak. Mindent megteszek a körülöttem élő embereknek, hogy elkezdjenek kihasználni. Vagdosom magam és lekaparom a sebet, van olyan amit egy éve nem hagyok begyógyulni. Gyakran úgy alszok el, hogy arról álmodozok, hogy vernek, vagy verbálisan bántanak. Nem tudom mi ez, de élvezem! :(2015. ápr. 18. 21:24
11/12 anonim válasza:
De ez nem tesz ám jót... szerintem mindenképp kéne pszichológussal találkoznod.
12/12 A kérdező kommentje:
Jártam. Kétszer. Nem mondtam el. Kitűnő színész vagyok, el tudom hitetni velük, hogy megnyíltam és hogy nem tudok hazudni, holott pontosan tudom mit akarok elmondani. Sőt, eljátszom, hogy nem tudok színészkedni. Nem akarom elmondani. Mit mondanának? Hogy reagálnának? Lehet, hogy el se hinnék, vagy letagadnák.
Ez mitől alakulhat ki?
2015. ápr. 18. 22:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!