Miért teszi ki mindenki facebookra hogy merre volt kirándulni?
", és csodás képeket készítek, amiket aztán megosztok, hogy más is gyönyörködjön benne AKIT ÉRDEKEL"
Engem marhára nem érdekelnek mások "csodás" képei, csak a facebook kirakja az üzenőfalra.
11-es
mi az hogy AKIT ÉRDEKEL ?
Ha valaki rámenne a te oldaladra és ott rákattintana az albumra hogy kirándulások akkor lenne az, hogy az nézi meg akit érdekel.
Így viszont kirakod mindenki elé kötelezően és muszáj megnézni mindenkinek amíg el nem lapoz onnan vagy le nem törli.
És mivel nem te vagy az egyedüli hanem mindenki jön a marhaságával ezért van bolondok háza a fészbukon.
Tulajdonképpen ez a megosztósdi nem más mint hogy az ember rá erőszakolja a másikra a saját dolgát.
Még nem tudom hogy adtak-e ennek a betegségnek nevet hogy:
"azt akarom hogy mindenki tudja hogy mit csinálok"
de előbb utóbb csak elnevezik ezt is valahogy
Én azért vagyok fent facén mert ott tudok legkönnyebben kommunikálni másokkal, nem azért hogy mindenki lássa hogy éppen milyet szartam.
14-es te fogyaték legalább próbálnád meg értelmezni amit írok és utána válaszolnál.
Hol olvastál te olyat hogy valaki kényszerít minket hogy végig nézegessünk egy albumot ?
Na pontosan az ilyen emberek baromságait nem győzöm törölni a facebookomról.
15-ös ha feltöltesz egy albumot akkor kattintasz egyet és nem osztja meg
ha ilyen kevés eszed van kár ide beirogatni
na pontosan ilyen hülyékkel van tele a facebook mint amilyenek ti vagytok
Fogyaték a nénikéd, mi lenne ha normálisan beszélnél? Amúgy meg
"Így viszont kirakod mindenki elé kötelezően és muszáj megnézni mindenkinek "
Te magad írtad olvasd már legalább vissza amit írtál, mi előtt itt hőzöngsz. Amúgy meg mindenki azt tesz ki a saját oldalára mit akar, nincs joga beleszólnia senkinek, az ilyen fölényeskedő barmoknak meg aztán pláne nem. Olyan érdekes amúgy, hogy nem érdekel titeket mások "hülyesége" de azért csak végig görgetitek azt a nyamvadt falat :D Szánalom...ha csak csetre használod is, nem kifogás mert belépsz megnyitod az üzeneteket és kész. Vagy ha csoportnak vagy a tagja akkor belépsz oda és kész. Jaaa és miért is vannak hülye ismerőseid akik minden nap baromságokat osztanak meg? :))) Nekem fura mód nincsenek. Komolyan herótom van a magad fajtádtól. Most komolyan attól érzed magad különbnek, hogy nem használod ezeket a "funkciókat", hogy itt hőzöngsz egy anonim oldalon, mert valaki feltett 5 db tájképet? :D Itt nem én vagyok a nyomorék hanem Te, csak úgy szólok. Nem érdekel nem nézed ilyen egyszerű. Amúgy most komolyan ilyen gyik szerű oldalakra irogatni mitől szinvonalasabb? Jó szar lehet neked ha ez világraszóló gondolt jelent számodra, csak sajnálni tudlak, komolyan :)
Senki nem kérdezte hogy szerinted kinek mibe van joga bele szólnia facebook-on.
Az sem mondta senki hogy kérdőjelezd meg hogy milyen ismerőseim vannak.
Azt sem kérdezte senki hogy mitől van herótod és ahhoz sincs közöd hogy különbnek érzem-e magam vagy sem.
És az sem érdekel senkit hogy min sajnálkozol.
Te itt is ugyanazt csinálod mint facebook-on vagyis rá erőszakolod magad a másikra.
Csak azt felejted el hogy erre senki sem kiváncsi.
Érdekes hogy még mindig ezen rugózol.
Ezt a választ nem tudtam kitöröltetni a moderátorokkal mert biztos nem írtál bele annyi butaságot mint az előzőbe.
Én nem tudom mert az előzőt sem olvastam el és ezt sem, mivel mint ahogy azt már korábban említettem nem vagyok rád kiváncsi.
Most már kitörlöm ezt a kérdést mert ilyenkor felugrik elsőnek.
Nem tudom mi vesz rá egy embert arra hogy ha valaki azt mondja hogy nem kiváncsi rá akkor is megy a másik után mint egy pincsi kutya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!