Mit csináljak, ha iszonyatosan rossz a helyérzékem?
Egyszerűen sokadszorra sem találok oda helyekre, ha kocsival megyek akkor meg pláne, csak ha valaki mondja merre kell menni. Max. akkor javul a helyzet, ha rá vagyo kényszerítve, és "muszáj" odatalálnom valahová. Addig kérdezgetek, amíg vhogy odakeveredek. De ezt kocsival nem lehet, ilyen nagyvárosoknak mint Bp a közelébe se merek menni egyedül.
Mit tehetnék ez ellen?
Ilyet még nem hallottam. Ezt a szot te találtad ki a rossz tájékozodo képesség helyett?
Ellene: Veszel térképet, megtanulod az utvonalat tájékozodási pontokkal együtt és nekiindulsz. Egyre nagyobb távokat igyekezz megtenni (zsebedben a térképpel, de csak végsö megoldásul!)
Én is ilyen vagyok. Néha tök vicces tud lenni:D
Mikor meg kell jegyeznem egy útvonalat, nem az útra figyelek, hanem érdekes, feltűnő dolgokra. Pl. a sok kertitörpés ház után le kell térni balra, utána a furcsa alakú fánál jobbra. Remélem értetted mire gondolok:)
veszel egy lumia okostelefont, es azzal navigalsz.
"akinek nincs esze legyen notesze"
A tajekozodasi kepesseg egy adottsag, ha nincs hat nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!