Ez annak számít?
Figyelt kérdés
Tesiórán voltunk és senki se csinált semmit én meg elkezdtem nyújtani és hát vannak olyan mozdulatok amikor hajolgatni kell,de gondoltam tesin ez nembaj és nem érdekelt.Mindenki ült tesin,de én akartam valamit csinálni és mások is úgymond pucsítottak csak ők a tanárral erősítettek csoportban én meg egyedül voltam.Aztán most hallottam,hogy mások kérdezték,hogy ki ez az útszéli (azaz én) és egy bizonyos személy szerint is állandóan ilyeneket csinálok és olyan ribis vagyok..... Igaz ez? :/2015. ápr. 8. 15:38
1/2 anonim válasza:
Hát ezt csak Te tudhatod ,hogy igaz -e :)!
2/2 anonim válasza:
Ne törődj velük!!!! Te legalább csináltál valamit! utálom az ilyen szemeteket, akik a gyengékkel,az ártatlanokkal csesznek ki!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!