Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hosszú lábakról vélemény?

Hosszú lábakról vélemény?

Figyelt kérdés
Érdekelne a véleményetek a hosszú lábról. Én 170 cm. Vagyok és ebből 103 cm a lábam.. az már túl hosszú? Vagy pont jó? Ti mit gondoltok?

2015. ápr. 7. 00:14
 1/10 anonim ***** válasza:
ezt képről lehet megállapítani.
2015. ápr. 7. 00:36
 2/10 anonim ***** válasza:
En is 170cm vagyok 103cm hosszu labbal. Altalaban dicserni szoktak, de szerintem az osszkep a fontos, mert hiaba a hosszu lab, ha az arc csunya pl vagy ha spolatlan a kulso.
2015. ápr. 7. 00:36
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem a hosszú lábakat, pláne ha izmosak is :3
2015. ápr. 7. 00:47
 4/10 anonim ***** válasza:
Elég szubjektív a dolog nekem meg pont rövidek a lábaim. Olyan vagy amilyen olyannak fogadd el magad. Teszemfel itt valaki azt írja, hogy pont jó vagy úgy ahogy vagy. Akkor örülsz neki, de ha valaki azt írná, hogy ez csúnya akkor meg rosszul esne neked. Pecig a lábad végig pont 103 cm maradt. Akkor mi változott? Vagy esetleg mefontolnád hogy levágatsz belőlle, nem hiszem. Fogadd el magadnak úgy ahogy vagy, és keress olyan barátokat akik szintén úgy fogadnak el ahogy vagy. Egy ember értékét nem a lába hoszza adja meg.
2015. ápr. 7. 00:48
 5/10 A kérdező kommentje:
Sajnálom de nagyon tévedsz. Egyáltalán nem sértődök meg ha valaki azt írja, hogy csúnya. Ha példáúl valaki azt mondja egy képre hogy az csúnya, valakinek pedig gyönyörű. Ízlés kérdése. Nem nem tervezem levágatni a lábam. Csak kíváncsi voltam más, hogy látja. Esetleg mért nem tetszik, mért tetszik stb. Csak pusztán szeretném tudni mások, hogyan miként látják a dolgokat. Remélem sikerült megmagyaráznom. Bár, nem értem ez neked mért is fáj... Attól, hogy megkérdezek valamit nem lesz világkatasztrófa.. Hiszen ha neked tetszik egy film és ki kérdezed más véleményét, nem fogod miatta megváltoztatni a véleményed. Használhatnád az agyad, mielőtt oktalanúl felháborodsz.
2015. ápr. 7. 01:04
 6/10 anonim ***** válasza:
Teljesen félreértetted amit írtam a legjobb szándékkal írtam. De ez a hisztérikus gyerekes ottromba kirohanás komolyan meglepett. No komment.
2015. ápr. 7. 01:27
 7/10 A kérdező kommentje:
Látszólag te is félre értetted amit én írtam. Mellesleg ez a kedvencem.. mindenféle zagyvaságot össze hordunk, aztán becsomagoljuk egy " nem sértésnek szántam" ne vedd magadra" stb. Felirattal. :D
2015. ápr. 7. 01:54
 8/10 anonim ***** válasza:
Imádom, ha egy nőnek szép hosszú és vékony lába van. Nagyon dekoratív.
2015. ápr. 7. 07:16
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem is hosszú lábaim vannak általában dicsérik, de mondjuk barátnőm 5 centivel magasabb nálam (173) és hosszabb lába van mint nekem, neki már szokták mondani,hogy túl hosszú, meg nem néz ki jól.
2015. ápr. 7. 09:30
 10/10 Bence_ ***** válasza:

Vizuális vagyok. Képet rakjatok fe a lábról.

De akar egész alakos is lehet. Ha az arcot, hátteret kinaszkoljátok nem fognak felismerni.

2015. ápr. 7. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!