Nem tudom eldönteni, hogy miben vagyok jó . Mibe kéne kezdjek? Minek fogjak neki?
A legfontosabb az , hogy bármilyen problémám van az írás segít rajtam. Ha nekifogok írni ( akármit) , utána mindig jobb lesz a kedvem. Egész jól megy nekem a regényírás , a sztorik írása. Csak úgy pattannak ki a fejemből az ötletek , de általában nincs időm leírni ( túl sokat kell tanulni) . Ez úgymond egy hobbym . De a szüleim nem tartják jónak mert ugyebár ebből nem lehet megélni és ahogy én írok az nem jó , mert úgyse olvasnák el . Itt az a baj , hogy ők nem értik , mivel én fantasykat írok és tinikről. Persze tudnék felnőtteknek is , csak ahoz picit több idő kéne . Lényegében nem is olvasták el egy olyan írasomat sem ami tényleg jól sikerült , de a tanárnőm azt mondta ( ahogy a többiek is ),hogy lehet még belőlem írónő.
Kb 4 éve táncolok, elég jól megy , bár nem szeretem annyira , így ez kilőve. Torna is kb megy , de hát verekedni vagy ilyesmi az nagyon megy , néha úgy érzem , hogy annyi erő van a kezemben, hogy ki tudnék ütni bárkit , de még nem próbáltam ki magam semmi ilyesmiben . Szeretek a figyelem középpontjában lenni , rossz szokásom de ez van ... És ami a leglényegesebb , hogy színésznő akarok lenni . A szüleim szerint elérhetetlen álmot dédelgetek , de nem tudom , hogy mi másban tudnám elképzelni magam . Fogynom kéne kb 2 kg-t , hogy rendesen menjen a torna , nagy hangom nincs , bár épp elég van és hát voltam egy versenyen csoportban ahol különdíjat kaptam a színjátékra. Első tanúló vagyok két községszinten is , jól megy ez is de így se tudom , hogy mi lenne az , amiben tényleg kitűnhetnék, úgy 3rtve nem feltűnési viszketegség , hanem csak egy olyan dolog amiben sikeres lennék és jól is érezném magam . U.I . Kétszer jutottam ki országos szintre egy olyan versenyen amiben kb 16 mesét kellett tudni , vagyis ismerni és kérdések voltak stb stb ... ( Köszi , hogy végigolvastad)
Azt is jó lenne tudni, hogy hány éves vagy:)
Én is ugyanúgy vagyok az írással:) Bár én nem történeteket írok, de sokat tud segíteni az biztos. Szerintem ne hagyd abba, és azt sem, hogy a negatív vélemények gátoljanak.
A tánc az jó, a torna sem lenne rossz, bár szerintem elkezdhetnél valamilyen küzdősportot,harcművészetet, azok is nagyon jók, vagy esetleg futni.
Akkor most színésznő vagy író akarsz lenni?:D
Az eredményeidhez én csak gratulálni tudok!
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!