Mit lehet már ezzel kezdeni? (zaklató ex)
Két hónapig jártunk, végül én rájöttem hogy mégsem olyan amilyennek vallotta magát. Szakitottunk, nem birta elfogadni, könyörgött, sirt (sőt, bőgött) hogy fogadjam vissza, itt állt a lakásunk előtt és várt hogy tudjon velem beszélni (mert én azokután hogy szakitottam vele nem akartam látni).
Most meg facebook-on akar folyton beszélni. Mindig fenyegetőzik ha nem irok neki, akkor jön ide a lakás elé... Ha letiltom tuti itt köt ki.
Elegem van.... !!!
Mit lehet tenni???
Hasonló volt már nekem is! Én a fiú vagyok és reménytelenül szerelmes abba a lányba. Én is mondtam neki hogy elmegyek a lakásához, de végül sose tettem!
Kérdező ha elfogadsz egy tanácsot! ? Mond meg az indokod az illetőnek! Nekem is az volt a baj hogy nem árulta el mi a baja csak hogy nem. Ez nem vezet megoldáshoz ha az egyik fél imádja a másikat.
Nem is egyszer mondtam el az indokot, nem tudta elfogadni.
De mostmár jobb a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!