Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért szólogatnak be az...

Miért szólogatnak be az emberek, ha egy énekes már nem énekel olyan jól?

Figyelt kérdés
Van egy kedvenc együttesem, nem mondom meg melyik, mert nem szeretném, hogy befolyásolja a kérdést. Ők egy rock együttes, a tagok már idősebbek, jó ideje zenélnek. Azt látom mindenhol (youtube kommentekben, néha újságcikkekben is, pedig szerintem azokat illene objektíven írni), hogy lehúzzák őket az énekes hangja miatt. Tény és való, hogy az énekesnek már nincs olyan jó hangja, mint régen, de régen igenis nagyon jól tudott énekelni. Nyilván van, aki egészen más okból nem szereti őket, meg nem szerethet mindenki mindent, de ezt akkor sem értem. Miért várjuk el 50-60 éves emberektől, hogy a 20 éves korukban írt dalokat jól énekeljék, illetve hasonlítják a mai zenében az énektudást össze a régiekkel? Szerintem nem elvárás, hogy egy idősebb ember erre képes legyen, de a szakmát sem kell feltétlenül abbahagynia, ha azt látja, hogy van rá érdeklődő.
2015. ápr. 3. 18:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Mert az emberek szeretnek mindent kritizálni, főleg neten.
2015. ápr. 3. 18:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem az a baj, hogy nem olyan a hangja egy énekenek, mint 20 évesen, hanem ha nincs annyi önkritikája, hogy idöben abbahagyja a szerepléseket. ha már nem képes megfelelö módon elöadni a dalokat.
2015. ápr. 3. 18:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha jól látom ez egy költői kérdés.
2015. ápr. 3. 19:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Ne keverd az előadót és a hallgatót. A hallgató tökéletes zenei élményt akar kapni a pénzéért. Ha tudja, hogy az előadótól olyat már nem várhat, akkor nem kell fizetni a jegyért. Az előadó meg azt nyújtja, amit tud, ill. amit a saját lelkiismerete, önkritikai érzéke megenged a számára. Persze a pénz nagy úr és ha szüksége van rá, akkor bizony hajlandó mindent elvállalni. Gondolom, hogy egy rockegyüttesnél ez azért kevésbé kellemetlen a hallgatóság számára, mint egy operaénekesnél.
2015. ápr. 3. 19:02
 5/5 A kérdező kommentje:

Mért lenne költői kérdés?

Köszönöm a válaszokat.

"Ne keverd az előadót és a hallgatót. A hallgató tökéletes zenei élményt akar kapni a pénzéért. "

Nos, szerintem a youtube-on meghallgatni valamit ingyen van. Persze az internetért fizetsz, de használhatod másra is. Koncertre meg gondolom az megy el, aki meg van vele elégedve.

Na meg a másik dolog, hogy az jogos, hogy észre kéne venni, hogy már nincs hangja,. és abbahagyni.

Na de akkor:

1., a többi zenész hoppon maradna? Mármint a gitáros, a dobos stb. Láttunk már sok olyat, hogy egy frontember kiszáll, és a banda nélküle nem bírja. De persze megtörténhet nem csak frontemberrel.

2., Én meg sem születtem még az ő fénykorukban. És bármennyire is már nem olyan jó a dolog, csak így volt lehetőségem őket élőben látni. Én élveztem a koncertet, és ha abbahagyták volna előtte, sose mehettem volna el rá.

2015. ápr. 3. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!