Miért szólogatnak be az emberek, ha egy énekes már nem énekel olyan jól?
Mért lenne költői kérdés?
Köszönöm a válaszokat.
"Ne keverd az előadót és a hallgatót. A hallgató tökéletes zenei élményt akar kapni a pénzéért. "
Nos, szerintem a youtube-on meghallgatni valamit ingyen van. Persze az internetért fizetsz, de használhatod másra is. Koncertre meg gondolom az megy el, aki meg van vele elégedve.
Na meg a másik dolog, hogy az jogos, hogy észre kéne venni, hogy már nincs hangja,. és abbahagyni.
Na de akkor:
1., a többi zenész hoppon maradna? Mármint a gitáros, a dobos stb. Láttunk már sok olyat, hogy egy frontember kiszáll, és a banda nélküle nem bírja. De persze megtörténhet nem csak frontemberrel.
2., Én meg sem születtem még az ő fénykorukban. És bármennyire is már nem olyan jó a dolog, csak így volt lehetőségem őket élőben látni. Én élveztem a koncertet, és ha abbahagyták volna előtte, sose mehettem volna el rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!