Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok, tetszetős az, ha egy...

Lányok, tetszetős az, ha egy srác annyira ki van gyúrva, hogy feszül rajta a póló, az erei kidudorodnak, a kezeit nem tudja törzsével párhuzamosan leereszteni, ha gömbölyödik minden végtagja mint valami görögdinnye?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 3. 17:23
 1/7 anonim ***** válasza:
Nos, nem feltétlen. De nem is kizáró ok. Sokaknak nem jön be, ha a csávó túlságosan is kigyúrt, pedig ettől függetlenül ugyanúgy lehet jó fej vagy bunkó egy ember.
2015. ápr. 3. 17:28
 2/7 A kérdező kommentje:
Valóban
2015. ápr. 3. 17:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Határozottan nem jönnek be az ilyen dúrván kigyúrt pasasok! Természetes izomzata legyen, legjobb, ha a munkától! :)
2015. ápr. 3. 17:37
 4/7 anonim ***** válasza:

Engem taszítanak az ilyen dinnyehordozó emberek.

A szép, szálkás, normális izomzat tetszik, a felfújt felhőalak nem és mivel ehhez a képhez társítok egy emléket, így még félek is tőlük.

2015. ápr. 3. 18:12
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem igazán jönnek be ez az elöl arcú-hátul mimikájú orkok.

De kinek mi,hál' istn mindenki megtalálja a maga zsákjának a foltját.

2015. ápr. 3. 18:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Van egy homályos határ a még elfogatható, sőt, szexinek számító izomzat és a túlságosan kigyúrt testalkat között. Én azt mondom ne legyen túl kigyúrt.
2015. ápr. 3. 18:48
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem alapból nem jönnek be az izmos srácok, inkább átlagos testalkat kis pocakkal. Ez a felvázolt meg nekem már egyenesen az undorító kategória.
2015. ápr. 5. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!