Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Igaz hogy közösségi tereken...

Igaz hogy közösségi tereken (pláza köztér piac strand játszótér akármi) az emberek egyetlen igazi szórakozása egymás bámulása és összehasonlítgatása magával?

Figyelt kérdés

Havas Henrik műsorában a vasárnapi boltzár kapcsán beszélt pszichológus és szociológus is. Elmondták, hogy (ennek semmi köze a boltzárhoz egyébként) a közösségi tereken (mint a pláza vagy akár egy padokkal ellátott köztér a városban) az emberek kedvenc és valós időtöltése (a többi csak kamu, vetítés) a többiek bámulása.

Sőt, tovább is mentek, egyenesen A Kedvenc időtöltésnek nevezték ezt. Tv-zés olvasás netezés sport akármi más, ezek mind népszerűek lehetnek de az igazi kedvenc, a Numero Uno egymás fixírozása és magunkban történő kritizálgatása.

Ez így lenne?

Megyek az utcán jön egy dagadt nő-na mekkora tehén. És nézd már még tapipólót is felvesz hadd rengjen a hája.

Az a kopasz ötvenes pacák meg a tizenéves cicababával aki láthatóan nem a lánya-hát van az a pénz, igaz kislány?

Ott meg az a jólöltözött drága kocsis kigyúrt kopasz fukszos csávó-na ennek meg mi a francból telik ilyen kocsira?

Nyáron strand. Napfény víz sportolás, igaz? Ugyan dehogy. Azért megyünk oda hogy egymást úgy kássuk ahogy sehol máshol. Alig ruhában. És megy is az összehasonlítgatás. Hát nem is vagyok én kövér. Igaz van egy kis pocim, de nézd meg azt a fickót-ahhoz képest én hurkapálca vagyok.

Nem vagyok túl barna, de néz már azt a világító fehér nőcit. Na ehhez képest…

Ez tényleg így menne?

2015. ápr. 2. 18:32
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Egyébként az arabok világa másik kultúra, te magad is leírod. ennyi erővel mi is esőtáncot járunk, mert valamelyik törzs megteszi.
2015. ápr. 3. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!