Tényleg csak panaszkodni tudok?
Mindenki lecsesz, hogy mást sem csinálok, csak panaszkodok, ha elmesélem, mi van velem.
6 hete várom a fizetésem. Várhatok még egy hetet, mert ünnepek. Egész héten túlórázok (napi 3 óra helyett napi 7-8), mert helyettesítek. Reggel 5.20kor kelek, majd este fél tizenegykor esek haza suliból.
Kedden begyulladt az ínyem, két naponta járok fogorvoshoz, ma antibiotikum mellett dolgoztam.
A barátom utalt nekem pénzt metrójegyre, erre a bank éjjel levonta a felét bankkártyadíjként, amit 3 havonta egyszer vonnak le. Egyetlen vasam sem volt, jegy nélkül kellett buszoznom. Soha az életben nem találkoztam még ellenőrrel. Ma igen. Nem volt nálam 300Ft se a jegyre
Az egész fizetésem ahogy jön, úgy el is megy a kiadásokra, magamra egy cent nem jut, meg kell várnom a következő havit, hogy egyáltalán egy flakon tusfürdőt vehessek.
Tényleg csak rinyálok, vagy jogosan vagyok elkeseredett?
21N
Amit most leírtál is panaszkodás. Nincs ezzel baj. Amint látom rád is jár a rúd mostanában. Sajnálom is, remélem nem a pasid mondta ezt neked…
Sexeljél többet vele és ne idegeskedj, mert nem tesz jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!