Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tényleg csak panaszkodni tudok?

Tényleg csak panaszkodni tudok?

Figyelt kérdés

Mindenki lecsesz, hogy mást sem csinálok, csak panaszkodok, ha elmesélem, mi van velem.

6 hete várom a fizetésem. Várhatok még egy hetet, mert ünnepek. Egész héten túlórázok (napi 3 óra helyett napi 7-8), mert helyettesítek. Reggel 5.20kor kelek, majd este fél tizenegykor esek haza suliból.

Kedden begyulladt az ínyem, két naponta járok fogorvoshoz, ma antibiotikum mellett dolgoztam.

A barátom utalt nekem pénzt metrójegyre, erre a bank éjjel levonta a felét bankkártyadíjként, amit 3 havonta egyszer vonnak le. Egyetlen vasam sem volt, jegy nélkül kellett buszoznom. Soha az életben nem találkoztam még ellenőrrel. Ma igen. Nem volt nálam 300Ft se a jegyre

Az egész fizetésem ahogy jön, úgy el is megy a kiadásokra, magamra egy cent nem jut, meg kell várnom a következő havit, hogy egyáltalán egy flakon tusfürdőt vehessek.

Tényleg csak rinyálok, vagy jogosan vagyok elkeseredett?

21N

2015. ápr. 1. 16:17
 1/3 anonim válasza:

Amit most leírtál is panaszkodás. Nincs ezzel baj. Amint látom rád is jár a rúd mostanában. Sajnálom is, remélem nem a pasid mondta ezt neked…

Sexeljél többet vele és ne idegeskedj, mert nem tesz jót.

2015. ápr. 1. 16:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Minden bizonnyal reálisan látod miszerint vannak az életedben bukkanók, most egy ilyen jó nagy bukkanón tepersz át, de nem kéne sokat foglalkozni vele. Sok energiát elvész a görcsös tépelődés magadban, hogy mik történnek veled. Kapcsolódj ki, egy könyvvel, hallgass zenét, lazulj el, a problémák ott lesznek majd úgyis, nem kell velük mindig foglalatoskodni, és könnyebben is veszed az akadályt ha van hozzá erőd.
2015. ápr. 1. 17:51
 3/3 anonim ***** válasza:
Szegény embert az ág is húzza, nyilván, de pozitívan kell hozzá állni a dolgokhoz, mert a nyafogás senkit nem szórakoztat. Biztos javulni fognak a körülmények, ha a barátodnak is több lesz a pénze. Fiatalok vagytok még, bármi változhat.
2015. ápr. 2. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!