Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan lehet megállapítani...

Hogyan lehet megállapítani valakiről, hogy meleg?

Figyelt kérdés

(Hülye és bunkó válaszokat nem kérek, köszönöm!)

Én is meleg vagyok, de én ezt sosem tudtam megmondani, vagy akár megsaccolni.

Ellenben van olyan meleg ismerősöm, aki elég jól meg tudja mondani valakiről, hogy meleg vagy esetleg bi. És legtöbbször tényleg igaza van.

Honnan lehet ezt megállapítani? (most ha az öltözködést nem nézzük, bár ez is kétes eléggé)

Milyen viselkedésből, beszédből (nem affektálás...) lehet ezt megállapítani, vagy saccolni?

2015. márc. 28. 23:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
95%

10. válaszoló, ez eléggé idióta válasz volt. Ahelyett, hogy b*zinak nevezitek a háta mögött, esetleg meg is kérdezhetnétek tőle, hogy az-e. Bár nem sok esély van rá, hogy bevallja nektek, azok után amiket leírtál.

Egyébként az itt leírt dolgok eléggé általánosítások. Ezek a dolgok ugyanúgy elmondhatóak a heteroszexuálisokról is... sok melegről meg nem. Pl. tudom ez is elhangzott már egy párszor, de igaz, hogy a legtöbb melegről nem is lehet megállapítani egyből. Rólam például ott kezdik el gyanítani állandóan, amikor kiderül, hogy nem volt még barátnőm így a húszas éveim elején. Bár mostanában már automatikusan azt hazudom, hogy volt, azért, hogy elkerüljem az ilyen "értelmes" embereket.

2015. ápr. 11. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!