Soha nem verekedtem, de most eljott az ido nincs mas valasztasom. Mit tegyek?
Elég lehetetlen helyzetnek tűnik.
Sosem verekedtél és most mindjárt 6 ember ellen kéne fellépned. Arról nem is beszélve hogy ez jogilag sem állja meg a helyét. Nem tudom hogy működnek a kinti törvények de ha 6 ember mondja azt egy ellen hogy ő kezdte és okozta a bajt akkor lehet hogy lekapcsolnak vagy kitoloncolnak.
Nem lenne jobb magadtól eljönni ?
Biztos hogy ezt erőszakkal kell megoldani ?
Lehet hogy azért válik lehetetlenné a helyzet mert új helyen várnak rád. Tudod, ha isten becsuk előtted egy ajtót akkor kinyit egy ablakot.
A verekedés NEM MEGOLDÀS, eböl CSAK te jössz ki rosszul.
Egyrészt mivel többen vannak, úgyis ök vernek meg téged, másrészt amennyiben a "külföld" nyugatabbra van, tédeg fognak elítélni, mert agresszív állat vagy, ha verekszel.
Én a testi erőszak híve vagyok de ebben az esetben mégis azt mondom hogy nincs értelme.
Ha meg is védi magát 6 emberrel szemben -amit kétlek- akkor is mind a hatan ellene lesznek, max. nem szólnak hozzá semmibe veszik meg kibeszélik a háta mögött, ugyanugy pokol ha ott marad.
Számot kéne vetnie hogy megéri-e ott maradni ilyen körülmények között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!