Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Férfiak! Tanácsot kérek!?

Férfiak! Tanácsot kérek!?

Figyelt kérdés

A párommal alig szex.lünk...már nem is bókol úgy,mint az elején :(

Már nem láttom azt a pillantást,mint az elején.

De én ezt mindet újra akarom!!! :))

Hogy csináljam? Azt akarom,hogy mindig sz.xelni akarjon velem..és újra olyan legyen minden mint régen.

2015. márc. 26. 11:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem beszélgess vele erről, ne panaszkodj(!), próbáld meg vele nyugodtabb hangvételben elbeszélgetni erről. A kommunikáció többet ér minden tanácsnál, trükknél, praktikánál.
2015. márc. 26. 11:15
 2/11 anonim ***** válasza:
Azért légy belátóbb, mindenki öregszik és maga a kapcsolat is. Ugyanazt a lángolást nehéz felébreszteni. Nem elegendő a csendes égés, parázslás ?
2015. márc. 26. 11:23
 3/11 Trafó1 ***** válasza:
Válts partnert, vagy törődj bele.
2015. márc. 26. 11:29
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem fogok bele törődni! :)
2015. márc. 26. 11:31
 5/11 anonim ***** válasza:

Kérdés, hogy miért szeretett anno beléd?

Mondjuk nem hinném, hogy ez igaz szerelem a részéről. Én még 6 év után ugyanúgy odavagyok egy lányért, holott semmi viszonzást nem kapok tőle. Mondjuk valószínűleg ha mégis összejönnénk egyszer, akkor se lenne hosszú életű ez a kapcsolat, de nem azért, mert én kiszeretnék belőle...

2015. márc. 26. 11:36
 6/11 anonim ***** válasza:

Hát, ha tudsz most is ugyanolyan csinos lenni, ugyanannyi kiló lenni, ugyanúgy mosolyogni és kacagni mint 10-20 éve (tényleg hány éve volt az eleje??? áruld már el légyszives!) akkor szerintem már csak a kommunikációdon múlik, hogy hogyan tudod elcsábítani.

De ha most 20 kilóval nehezebb vagy, mint mikor megismerkedtetek, és tokád van, és már nem feszes a combod és a melled, és háklis, házsártos stílusod lett, és nyűgös is vagy, akkor csodát ne várj...

2015. márc. 26. 12:22
 7/11 anonim ***** válasza:
Édes vagy... biztos ez az első kapcsolatod. No hát rossz hírem van: az elején az a sok bók és szex és odafigyelés az az újdonság varázsa miatt volt. Elmúlt a varázs, innen már egyre laposodik minden. Ha szóváteszed és tudatosan odafigyel, akkor bókolni fog, de az már nem szívből jön, csak a te megnyugtatásodra, a szex meg.. hát az még külön kérésre sem lesz több, ennyire van igénye és kész. És ez minden kapcsolatban így van, az első 2-3 év az "hűha" utána meg vagy összecsiszolódtok csendes szeretetben, vagy lehet kapkodni egy új partner után.
2015. márc. 26. 12:37
 8/11 anonim válasza:
hát figyelj, 60 évesen már nem úgy megy ám szex.
2015. márc. 26. 13:15
 9/11 A kérdező kommentje:

5 éve vagyunk együtt.Nem az első kapcsolatom,de a leghosszabb eddig.

Max 5kg híztam,de erre figyelek! :)

Próbálok csinos lenni,de mintha már észre sem venné...

Jóó mondjuk itthon azért melegitőben vagyok meg nem sminkelek...

A bókokat és a sexet már mondtam neki azt mondta igazam van,de

semmi..és igen én nem rághatom a szájába mert úgy nem az igazi.

2015. márc. 26. 13:23
 10/11 anonim ***** válasza:
Gáz van a Paradicsomban? Nem tudlak sajnálni:).
2015. márc. 26. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!