Férfiak! Tanácsot kérek!?
A párommal alig szex.lünk...már nem is bókol úgy,mint az elején :(
Már nem láttom azt a pillantást,mint az elején.
De én ezt mindet újra akarom!!! :))
Hogy csináljam? Azt akarom,hogy mindig sz.xelni akarjon velem..és újra olyan legyen minden mint régen.
Kérdés, hogy miért szeretett anno beléd?
Mondjuk nem hinném, hogy ez igaz szerelem a részéről. Én még 6 év után ugyanúgy odavagyok egy lányért, holott semmi viszonzást nem kapok tőle. Mondjuk valószínűleg ha mégis összejönnénk egyszer, akkor se lenne hosszú életű ez a kapcsolat, de nem azért, mert én kiszeretnék belőle...
Hát, ha tudsz most is ugyanolyan csinos lenni, ugyanannyi kiló lenni, ugyanúgy mosolyogni és kacagni mint 10-20 éve (tényleg hány éve volt az eleje??? áruld már el légyszives!) akkor szerintem már csak a kommunikációdon múlik, hogy hogyan tudod elcsábítani.
De ha most 20 kilóval nehezebb vagy, mint mikor megismerkedtetek, és tokád van, és már nem feszes a combod és a melled, és háklis, házsártos stílusod lett, és nyűgös is vagy, akkor csodát ne várj...
5 éve vagyunk együtt.Nem az első kapcsolatom,de a leghosszabb eddig.
Max 5kg híztam,de erre figyelek! :)
Próbálok csinos lenni,de mintha már észre sem venné...
Jóó mondjuk itthon azért melegitőben vagyok meg nem sminkelek...
A bókokat és a sexet már mondtam neki azt mondta igazam van,de
semmi..és igen én nem rághatom a szájába mert úgy nem az igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!