A Budapesti emberek valóban másabb mentalitásúak mint egy másik nagyobb városban élő polgár?
Tegnap eltöltöttem egy fél napot a fővárosban, és komolyan külföldi turistaként bolyongtam, mindent megnéztem, forgolódtam stb Az emberek, különösen a fiatalok eléggé jól öltözöttek voltak, komolyabb ruhadarabokban.
Én Miskolcon élek, nem egy kis város ez sem, de mégis nagy benyomást keltett rám, hogy a pláza 3x akkora mint a miénk, azon belül is az üzletek dupla akkorák.
Az eladók pl segítőkészek voltak nem bunkóztak
Én meg attól megyek falnak, hogy a nem budapesti (kis betűvel írjuk) emberek azt hiszik, itt mindenki bunkó meg még isten tudja mi.
Elképzelni sem mered gondolom, itt is csak emberek élnek, viszont majd 2 millióan vagyunk bezsúfolva a városba, a belvárosi rész + a tömegközlekedés nyilván zsúfolt, az emberek nem trógernek vannak öltözve (általában, de olyat is látni) és igen, sokkal jobban pörög az élet, mint akár egy megyeszékhelyen vagy egy noname falucskában. Valaki árulja már el, hoyg egy fővárosnál miért olyna elképesztően meglepő ez, hogy még külön kérdezni is kelljen?
nyilván elsőre persze aranyos, mikor jön fel a vidéki (értsd: faluról) és nem bírja az agya feldolgozni, hogy azért, mert a buszon épp nincs ülőhely plusz állnak páran, az nem tömegnyomor és nem gyökkettővel vánszorognak az emberek (nyilván van, aki igen, de azt meg lehet kerülgetni), de azért ennyire nem kell seggreülni egy nagyvárostól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!