Miét van az hogy körülöttem csak 20 éves fiúk vannak és nem férfiak?
Figyelt kérdés
Mégis mikor akarnak megkomolyodni?2015. márc. 21. 14:43
3/10 anonim válasza:
Miért van, az, hogy ahol én vagyok csak 20 éves apácajelölt kislányok vannak? F/28
4/10 anonim válasza:
Köztudott, hogy a fiúk később érnek, szóval majd később megkomolyodnak. Kivételek persze vannak, van olyan, aki 17 éves fiúként komolyabb, mint egy 30 éves férfi.
5/10 anonim válasza:
Húsz évesen az ember még nagyon fiatal.
Mit értesz megkomolyodás alatt? Mitől lesz számodra valaki férfi és nem fiú?
6/10 A kérdező kommentje:
Más a gondolkodása és a felfogása.
2015. márc. 21. 15:20
7/10 anonim válasza:
Keress akkor egy 40+évest, annak már van egzisztenciája és el tud téged tartani.
8/10 anonim válasza:
20évesen hova legyen férfi, könyörgöm? Lehet, hogy 50 évvel ezelőtt, amikor rá volt kényszerülve, hogy dolgozni menjen rögtön iskola után, akkor rá volt kényszerülve, hogy felnőjön... de amíg egyetemre jár, szüleinél lakik, hogy pénzt gyűjtsön albérletre, lakásra, lehetősége sincs olyanféle komolyságra szert tenni, mint amire te gondolsz. Ha ez neked nem tetszik, válassz idősebbet.
9/10 anonim válasza:
Az idősebbek is ugyanezekkel az egzisztenciális problémákkal küzdenek
10/10 A kérdező kommentje:
A kisebb részük.
2015. ápr. 16. 14:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!