Ciki ha otthon "szakadt" ruhákat hordok?
Itt arra gondolok, hogy amikor az otthoni ruhák NEM olyanok, hogy csak egy melegítő 30 ezer forint, meg hasonlók, hanem egy megnyúlt póló, vagy tényleg régi, esetleg kopott vagy kiszakadt melegítő, egy lyukas cipő, vagy félig elszakad papucs, stb.
Amit még sajnáltok kidobni, mert egy kedvenc ruha, vagy egyszerűen kényelmes.
Ez eddig ok is lenne, de ha pl. becsenget a postás, vagy valamiért a szomszéd, vagy akármi okból hirtelen egy hasonló szitu alakul ki, akkor az nem gáz?
Otthon abban vagy, ami jól esik. Az én férjem például itthon kizárólag egy alsógatyát visel.
HA vendégeket vársz vagy fogadsz, akkor gondolom átöltözöl valami "normálisabba", a postásnak,szomszédnak meg nem kell tudnia, hogy éppen mit csinálsz (lehet, hogy éppen nagytakarítasz, ahhoz meg senki nem húz ünneplőt)
Otthon a favorit szettem a cicanadrág, apám régi "favágóinge" néha kardigánnak használva, nagyanyám által varrt hupilila kötény, két copfba font haj, MEZTILLÁB, mert a panelban meleg a padló.
Akinek nem tetszik, az meg inkább ne is csöngessen (nyilván ha tudom hogy vendégek jönnek, felöltözök, sőt még cipőt is húzok a kedvükért :D )
"Az, mi otthon is öltönyben vagyunk, mint a Barátok Köztbe.
"
Berényi András :DDDD
Nem ciki.
Én otthon román dop-munkás szerkóba szoktam lenni meg papucsba.
NA ÉS???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!