Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Volt már olyan, hogy álmotokba...

Volt már olyan, hogy álmotokban tanultatok?

Figyelt kérdés
Amikor egész nap tanulok (egyetemista vagyok és elég sokat is kell), múltkor álmomban is mondtam fel magamnak az anyagot, ez normális?

2015. márc. 8. 22:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Vizsgaidőszakban igaz nem álmodtam vele, hanem hasonló volt, mint a kémia feladatos válaszolónak. Feküdtem és azon gondolkodtam, hogy hogyan is kellene XY feladatot megoldani.

De volt, hogy hajnalban felébredtem és elkezdtem magamban felmondani az anyagot, és a felsorolás egyik pontja nem jutott eszembe és felpattantam megnézni a füzetben :D (Ez olyan hajnali 3-4 felé).

2015. márc. 9. 10:03
 12/14 anonim ***** válasza:
Volt. Meg egy csomó olyan is, hogy tanórán, vizsgán vagyok. Legalább valami izgalmasabb lenne :).
2015. márc. 9. 19:54
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Velem olyan volt, hogy élettan vizsgára 60 tételem volt kb. és a vizsga előtti éjszakán 3-kor feküdtem le, 6kor keltem. Abban a 3 órában az összes tételt felmondtam álmomban, SORBAN, fogalmam sincs hogy csináltam (5-ös lettem :))). A másik, hogy volt egy nyaram, amit végigmelóztam egy logisztikai cégnél, egész nap árukat pakoltam jobbról balra. Egyik éjjel arra keltem fel, hogy törökülésben ülök az ágyamon és a párnáimat pakolgatom jobbról balra, balról jobbra :))
2015. márc. 9. 22:27
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

ez nem egészen álom:

második nehéz számvitel vizsgám után nagyon el voltam fáradva, majdnem bealudtam a buszon, szóval átkapcsoltam zombi módba

ahogy jöttek velem szembe a buszok, és láttam a járatok számát, azon gondolkodtam, hogy vajon melyik melyik számlához tartozik, és hova kéne lekönyvelnem... :D

2015. márc. 9. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!