Gáz, ha egy 32 centis pizzához megeszek fél doboz (kb 250g) ketchupot?
2015. márc. 6. 15:37
2/11 A kérdező kommentje:
De én így szeretem :( mondjuk igazából csak a ketchup ízét érzem, de szeretem pl ha ropog a lilahagyma xddd
2015. márc. 6. 15:55
3/11 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, ha te így szereted akk semmi baj nincs vele. :)
4/11 anonim válasza:
Azigen, öcsém :D Nem gáz egyébként, ha így szereted, akkor ez van.
Én régen a bundáskenyérre tettem ekkora mennyiségben majonézt, hát mindenki rosszul volt tőle :D
5/11 anonim válasza:
Ez a te egyéni dolgod. :)
Ahogy szokták mondani, ízlések és pofonok...
6/11 anonim válasza:
Szerintem ez egyáltalán nem gáz:) Régen én is rengeteg ketchupot tettem a pizzára, de most már kevesebbet vagy néha semennyit sem teszek rá. Szerintem teljesen mindegy, ha így szereted, akkor edd így!:)
9/11 anonim válasza:
Amelyik pizzának jó a szósza, arra nem kell ketchup. Aminek meg nem, az nem pizza, legfeljebb valami melegszendvicsféle pizzatésztával.
10/11 anonim válasza:
Szerintem nem problémás ha te így szereted. Viszont ha ilyen mennyiségben eszed a ketchupot akkor érdemes olyat venned ami kevésbé egészségtelen, olvasgasd az összetevőket a hátoldalon. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!