Manapság tényleg ennyire meghökkentő, ha valaki nem óhajt puszilkodni?
24 éves nő vagyok. Nem vagyok egy bratyizós alkat, szeretek egy egészséges távolságot tartani az emberektől.
Nyilván a nagyon közeli családon belül nem tiltakozom egy üdvözlő puszi ellen, de ettől a "háromcsókos" divattól a hideg is ráz, jöjjön az unokatestvértől vagy főleg olyantól, akivel életemben először találkozom...
Lehet fiatal vagyok még, de fel nem fogom, miért annyira meghökkentő ha pláne idegen férfiaknak a kezemet nyújtom az arcom helyett. Előfordult, hogy konkrétan ignorálta a srác a gesztust, és csak azért is rám repült...
Meglehet hogy velem van a baj, túl hivatalos vagyok, de ha már választani kell akkor vagy ez, vagy semmi. :D
Ti hogy álltok a dologhoz?
"általában csinosan, nőiesen öltözködöm, de ott van mellette az a "hozzám érsz, leharapom a kezed" kisugárzásom is, szóval mezei férfi inkább messziről szeret csodálni."
Hú basszus, ekkora egoizmust is már rég olvastam ezen az oldalon, nem szoktál elélvezni a puszta látványodtól is, ha tükörbe nézel?
Engem is nagyon zavar ez a pusziosztogatás. Családban oké, és még két régi barátnőm van, akiknek puszival köszönök. Ezen kívül senkinek sem szeretek puszit adni. Főleg nem idegeneknek, mert az is gyakori, hogy valakit bemutatnak, és az illető, már csücsörítve hajol felém.
Egyszer próbáltam elhárítani azzal, hogy beteg vagyok, mire a csücsöri csak annyit mondott "nem baj, én is", és már csattantak is a cuppanósok az arcomon.
Köszönök minden választ, megnyugodtam, hogy nem vagyok egyedül ezzel. Már kezdtem vaskalaposnak érezni magam :D
Kedves 12-es, számodra az az egoizmus ha valaki megjegyzi hogy csinosan szokott öltözködni (ami ugye mondhatni a ruha érdeme, nem az enyém), vagy azon a részén akadtál fent, hogy "messziről csodálni"? Ez esetben sajnálatos, hogy megtéveszt választékos írásmódom. Ez egy kifejezés, ami hétköznapi nyelven azt jelenti, hogy nem mer a közelembe jönni, hozzám szólni. Így már egyértelműbb? :)
Megírhattam volna hogy karcsú vagyok, hosszú lábú, ízlésesen izmos nagy kerek és feszes fenékkel, szép arccal, hosszú fekete hajjal... hordhatok magassarkút bőrszoknyával vagy farmerrel (szoktam mindkettőt ;)), nincs olyan férfi, aki ne bámulna meg. És ez is csak a tények közlése lenne, ugyanis pontosan így van.
Az egoista része az lenne, ha azt írnám, hogy állatira szexi, vonzó és nőies vagyok, a férfiak döglenek utánam. Megtehetem? Meg.
Ahelyett hogy az én egoizmusomon akadsz fent, inkább eddz egy kört te is ahogy én tettem az előbb, rögtön jobban fogod érezni magad :)
Na igen, a levakarhatatlan puszilkodók... :D
Mennem kell, talán este visszanézek, köszönöm mindenkinek, hogy időt szakított válaszolni.
Kéretlen puszimentes napot nektek! :D
általános dolog hogy a fiú annak ellenére hogy kezet nyújtasz neki, puszit ad bemutatkozáskor.
ilyenkor meg szoktam jegyezni hogy nem örülök hogy a nemi jellegemet helyezi előtérbe és most ezután próbáljuk meg egyenrangúként a bemutatkozást és kezet nyújtok.
ez általában olyan nagy sértés elsőre hogy megjegyzik és a barátaik mikor odakényszerülnek a helyzet miatt hogy bemutatkozzanak már "valahonnan" tudják hogy ne adjanak puszit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!