Mi lehet az oka annak, ha egy fiatal nő utálja a nőtársait?
Az szerintem ő sem gondolta komolyan, hogy utálja az összeset, de az tény, hogy a nők eléggé undorítóan tudnak viselkedni egymással ha éppen úgy kívánja az érdekük.
Néha a férfiak is, de a nők ilyen hátulról mellbe támadós, mögötte kibeszélős szembemosolygós akcióitól nálam is kiakad a mutató. Végignéztem már pár ilyet.
Pedig szerintem is úgy van, hogy a nők
1., sokkal rosszindulatúbbak tudnak lenni
2., hülyeségekbe is belekötnek, és nagy ügyet csinálnak belőle. Férfi társaságban például nem fordulna elő, hogy van egy masni a cipődön, és ettől vagy menőbb
3., irritáló a hisztizésük
De nyilván NEM MINDEN nő ilyen, és nem utál mindenkit. Én is nagyon meg tudom unni a többi nőt, de nekem is sok barátnőm van, értelemszerűen azok, akik nem olyanok, mint a fent említettek.
(Amúgy hogy lenne már a húgod leszbikus? Akkor nem utálná őket. Ez elég hülye sztereotípia.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!