Van itt olyan, aki háziállatként tart kacsát?
Szóval szereti?:D
Én igen.
Mindenki kinevet érte.
Szerintem aranyos és emberi dolog. Kiskoromban párszor lovagoltam egy ilyen nagy, jóindulatú némakacsán:
Nem szokványos dolog, főleg mivel a baromfikat haszonállatként szokták tartani, de ettől még semmi kivetni való nincs benne. Főleg manapság, amikor szinte már bármi lehet házikedvenc.
Egyébként nem olyan ritka, több helyről is hallottam olyat, hogy egy bizonyos baromfit (tyúk, kakas, kacsa) nem vágtak le, hanem szinte már házikedvencként tartották, mert az volt a gazda vagy az asszony kedvence.
Egyébként kacsa és kacsa közt ugyanúgy érződik a személyiség különbség, mint macska és macska, vagy kutya és kutya közt.
Nem veled van a baj, azok szűklátókörűek és szívtelenek, akik megbotránkoznak ezen.
Olyan, mint a videoban:)
Ha hozzádszokik le sem száll rólad:)
Kár, hogy hamar megnő.
Olyan kis tündérieket fog neked a szőnyegre rittyenteni...
Mégpedig elég gyakran, hisz rendkívül falánk állat, és gyors a bélműködése.
Lakásban szabadon röpködő, kézre hívható, vállra szálló, szelíd Harz-kanáriról hallottam már, hogy betanulta, nagyjából hol pottyantson. Azt a helyet pedig lehet papírral védeni.
Ha a kanárinak ment, akkor a nagyobb fejű kacsa is megtanulhatja.:)
Szerintem a kérdező szorgalmas, és ez nem viseli meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!