Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A valóságban léteznek ilyen fiúk?

A valóságban léteznek ilyen fiúk?

Figyelt kérdés
Nagyon rá vagyok kattanva az olyan karakterekre, amilyeneket tipikusan Hugh Grant vagy Colin Firth szokott alakítani a brit romantikus vígjátékokban. A kissé esetlen, egyszerű, önironikus, humoros, cuki férfiak. Aki látta mar valamelyiküket ilyen szerepben, az tudja miről beszélek. Van esélyem a való életben találkozni ilyen fiúval?

2015. márc. 1. 22:29
1 2
 11/14 anonim válasza:
Pont ilyen szerencsetlen vagyok, de a kulsom miatt nem kellek senkinek csak baratna.... 18/F
2015. márc. 2. 09:36
 12/14 anonim ***** válasza:

A férjem ilyen volt régen.

Amúgy szerintem ez nem nagy szám, mert a kapcsolat elején sokan így viselkednek, hiszen új nekik az illető, a szituáció meg minden, de aztán nyilván megszokják és elmúlik a feszengés, meg az esetlenség is.

A romantikus filmek nem vehetők alapnak, mert az utána jövő 40-50 évnyi utóéletet nem mutatják.

2015. márc. 2. 11:11
 13/14 anonim válasza:

Vannak. De nincs sok önbizalmuk, mert manapság nem ők a "trendik". Így kisebb valószínűséggel fognak nálad direktbe próbálkozni...inkább tartózkodóbbak. Senki nem szereti a sikertelenséget.

Egy tipp..esetleg online társkeresőn (ha nem ódzkodsz tőle) szerintem esélyesen találsz ilyeneket. Ott mindenki bátrabb. Nincs az a "nyilvános lebőgés, kikosarazási" lehetőség. Jó oké vannak ott bunkók is, de törlés, tiltás opció is.

Ha ciki, ha nem (lesz@rom) nekem az exem is, meg a jelenlegi párom is "onnanvaló".

És szerintem élőben direktbe nem mert volna bepróbálkozni nálam a kisszívcsücsköm.

De ez csak egy opció én magam zárkozottabb fajta vagyok, nekem ez jött be.

Aztán nyilván ha a te közegedben kiszűrsz egy ilyen pasast, akkor az is ok. De ahhoz, hogy "ügyetlenke" létére odamenjen hozzád, azért jól ki kell ismernie, hogy összeszedje a bátorságát. Míg egy macsó tele önbizalommal, határozott frappáns fellépéssel, az nem fog tökölni..de hát ha nem ő az áhított típus...

2015. márc. 2. 14:00
 14/14 anonim ***** válasza:
Vannak ilyenek, de ritka. Én is találkoztam ilyen fiúval, nekem is az "esetlensége", a "cukisága" tetszett meg, de egy idő után elkezdte játszani a nagymenő bunkó pasit, mert úgy gondolta, hogy az kell a nőknek, és így majd biztos menő lesz. Na mondanom sem kell, ment is a kukába rögtön...
2015. márc. 3. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!