Kritika a Twilightban Belláról?
Figyelt kérdés
Köszi előre is a válaszokat média órára kéne róla negatív fogalmazás ami szerintem sokkal nehezebb csak néhány kulcs szóra lenne szükségem esetleg egy rövidebb megfogalmazás2015. febr. 28. 22:21
1/7 anonim válasza:
Ez a film még érdekel valakit? Már rég leváltotta a következő tini szutyok.
2/7 anonim válasza:
[link] ebben van egy rész belláról...asszem ebben van
3/7 anonim válasza:
4/7 A kérdező kommentje:
Első író ! Kérdésre nem kéne kérdéssel válaszolni. Ha már viszont kérdezted szerintem is egy nagy szar az egész, de aki feladta házinak bele van esve nem lehetett másik filmet választani
2015. febr. 28. 22:42
5/7 anonim válasza:
én csak a filmeket láttam a könyveket nem olvastam és a filmből az jött le nekem,hogy kb mindenre képes lett volna azért,hogy halhatatlanná váljon.
még egy ilyen hülye nyápic vámpírral is összejönni.
szerintem igencsak számító lányka,akik képes volt kihasználni a gyúrós farkas gyereket is,hogy féltékenyítse vele a vámpírt.
mondjuk nem mondom,az örök életért cserébe én is mindenre képes lennék.
6/7 anonim válasza:
Remélem megélem azt, hogy egyszer csukott szájjal lássam azt a nőt.:)
7/7 anonim válasza:
Ez jó volt xddddd loool utolsó gratula :))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!