Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csákánydoroszlóiak vannak...

Csákánydoroszlóiak vannak itt? (baleseti ügy)

Figyelt kérdés

2014 november 30.-án Celldömölkön a zebrán már majdnem átértem, mikor elgázoltak. 2 segítőkész ember akadt, ki odalépett hozzám. Az egyik egy fiatal celldömölki pár, akikre a kutyám bíztam, a másik egy fiatal hölgy. Az előbbi párral remélem még találkozom, de most az utóbbi hölgyet keresném! Szeretném neki megköszönni a tettét és visszaadni egy kabátot, amit rám terített. Legalább is remélem Ő volt, mert csak homályos emlékeim vannak érthetően arról a percekről.

A hölgy kb. 170-180 magas, 25 – 40 év között, vékony-átlagos alkatú, bézs kabátot viselt és rövid fekete-vörös haja volt. Úgy tudom Csákánydoroszlón él és ápolónő! Sajnos mindezt csak hallomásból tudom, mivel sehol nem adták ki az elérhetőségét. Kerestem 2 rendőrkapitányságon az ügy közben és annak lezárásakor, de „jóindulatúan” elzárkóztak, kerestem a Csákánydoroszló -i polg.hivatalba, újságba, interneten, Körmend-i kórházban és még ki tudja hol, de senki nem tudott vagy nem akart érdemi információval szolgálni. Hátha valaki itt olvassa és tud segíteni….. Kérem, írjon ide nyilvánosan vagy privátban! Köszönöm!

2015. febr. 25. 16:01
 1/1 anonim ***** válasza:
Ilyen nevű hely is van???? :DDDDDDDD
2015. febr. 25. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!