Mi a legjobb meghatározása a celebnek, mint fogalom? Presser szerint pl. a celeb egy olyan senki, aki valaki.
Ez is jó. Van aki (Réz András) bővebben fejti ki, szerinte a celeb modern társadalmunk jellemző alakja, egy uborkafára felkapaszkodott zéró képességekkel és intellektussal rendelkező senki, aki szeretne valaki lenni rendszerint a képességeihez hasonló szintén zéró munkával. A celeb társadalmunk átlagemberének tükörképe: ronda, buta, korlátolt. Olyan buta hogy még azt se látja milyen buta. Egy senki a senkik között és ezért már valaki.
Teljesen igaz minden szava.
Az is elgondolkodtató, hogy Ákos (az énekes) kikérte magának hogy őt celebnek nevezzék.
Kérdés, vajon a celeb egyáltalán poz vagy neg minősítés-e? Szerintem egyértelműen neg. A szememben a celeb minden hulladékok huladéka a sehova se jó szar, aki egy normális világban (ld Berki K.) max WC-pucoló lehetne, de itt "valaki" már akinek és ordítja is magáról: valaki vagyok, mert megtehetem! Azért lehetek valaki mert a közönségem még nálam is nagyobb gyökér.
Még a végén kiderül hogy mégis tud valamit. Azt tudja, hogy semmitevéssel is lehet jó pénzt keresni.
Nem ám napi 10 órát állni a szalag mellett melósként minimálbérért.
Elég egy gyökér pofa és zéró agy és persze egy közönség aki vevő erre a szarra és láss csodát: millók /év.
Hát 2-3 hónapos nyaralás luxus körülmények között és mellé még laza 40-50 millió fizetségnek? Tudod mit?
Én is le akarom járatni magam!
Ennyiért!
# 17
Ez csak téged minősítene:D
Aki meg így így szórja a pénzt, az sosem marad gazdag.
Tudod mit? Ha csak életemben pár hónapot élhetnék úgy, ahogy soha életemben nem fogok, már megérte.
Kapok ötven milliót és elszórom pár hónap alatt? Legalább azt a pár hónapot az életben jól éltem le és nem nyomorogva filléres gondokon szarakodva, miközben napi X órát lóg a belem a munkahelyen amit volt szerencsém X év egyetem és diploma után megcsípni hogy azt a havi nettó szaros 100-ast megkapjam ami a hideg vízre elég és tudom hogy ennél jobb sose lesz a két kezem összetehetem hogy ez is van(amíg lapátra nem tesznek mert jön egy fiatalabb).
Erről ezt gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!