Tényleg ilyen nehéz ezt az összeget kiszámolni? Mennyi pénz maradt?
Decemberben egy nagyobb adósságot rendeztünk,hogy ne tartozzunk senkinek. Így minden hónapban anyagi gondjaink akadnak. Hajnalban is nagyon összevesztünk ezen a párommal.
Én írtam érthetetlenül? -A párom nem értette mennyi pénzünk maradt még ebben a hónapban.
Lista: - Öt napja az én fizetésem utolsó 14000ft-jából veszek élelmet.
- A széfbe csak 10000ft-maradt (!)
- gyerekünk kölcsönzött 10000ft-ot amiből tegnap 4000ft ért vásároltam,ma te elkértél egy 1000ft-ot.
Maradt még: 5000ft (!)
Ti értitek mennyi pénzünk van?
(A páromnak is le írtam,mert egyébként a következő kérdése,hogy hova lett a többi pénz?)
De ő nem értette menyi maradt.
#6 Kedves válaszadó a párom nem buta ember,csak lobbanékony és érdekelt,hogy reggel tényleg én túloztam - e el a dolgot és zavarosan firkantottam az orra elé a papirost.
/Amúgy erősáramú elektrotechnikus műszaki vezető./
Azóta megbeszéltük,ő álmos volt én meg makacs,hogy nem mondtam meg a konkrét összeget.
# Lukrécia 69 : Találó neved van,- tudod a Frakk című mesére gondolok......
NEM ÉRTESZ TE SEMMIT.
Nem nehéz kiszámolni kérdező,az első két válaszadó rögtön értette. Szerintem a nők többsége kavarodott be -vagy inkább kevert-kavart:)
Szerintem az anyagi gondok miatt szólalkoztatok össze inkább,nem a lista és az értetlenkedés miatt.
A" rosszindulatú macska"- nevű nő meg minősíthetetlenül értetlen.
Kedves okos -kodó nők igen eltértetek a kérdéstől,de nem veszem zokon.
Ha már a magánéletemben vájkáltok és gratuláltok,elmondhatom,hogy lehet miért,- igen néha rosszul kommunikálunk a párommal,sőt néha fél napot sehogy,de mindig számíthatunk egymásra és estére mindig összebújunk,nem telik el úgy nap,hogy haraggal aludnánk el,immár húsz éve. Képzeljétek van ilyen,tűz és víz de a szex meg csodálatos.
A pénz gondjainkat meg a vitát félretesszük egy időre,mert ma voltunk az orvosnál az eredményeimért és kaptam az égtől még egy esélyt...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!