Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tényleg ilyen nehéz ezt az...

Tényleg ilyen nehéz ezt az összeget kiszámolni? Mennyi pénz maradt?

Figyelt kérdés

Decemberben egy nagyobb adósságot rendeztünk,hogy ne tartozzunk senkinek. Így minden hónapban anyagi gondjaink akadnak. Hajnalban is nagyon összevesztünk ezen a párommal.

Én írtam érthetetlenül? -A párom nem értette mennyi pénzünk maradt még ebben a hónapban.

Lista: - Öt napja az én fizetésem utolsó 14000ft-jából veszek élelmet.

- A széfbe csak 10000ft-maradt (!)

- gyerekünk kölcsönzött 10000ft-ot amiből tegnap 4000ft ért vásároltam,ma te elkértél egy 1000ft-ot.

Maradt még: 5000ft (!)

Ti értitek mennyi pénzünk van?

(A páromnak is le írtam,mert egyébként a következő kérdése,hogy hova lett a többi pénz?)

De ő nem értette menyi maradt.

#lista #pénz #anyagiak #Összezörrenés
2015. febr. 25. 05:22
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

#6 Kedves válaszadó a párom nem buta ember,csak lobbanékony és érdekelt,hogy reggel tényleg én túloztam - e el a dolgot és zavarosan firkantottam az orra elé a papirost.

/Amúgy erősáramú elektrotechnikus műszaki vezető./

Azóta megbeszéltük,ő álmos volt én meg makacs,hogy nem mondtam meg a konkrét összeget.

# Lukrécia 69 : Találó neved van,- tudod a Frakk című mesére gondolok......

NEM ÉRTESZ TE SEMMIT.

2015. febr. 25. 20:53
 12/17 Nyet licemerie válasza:

Nem nehéz kiszámolni kérdező,az első két válaszadó rögtön értette. Szerintem a nők többsége kavarodott be -vagy inkább kevert-kavart:)

Szerintem az anyagi gondok miatt szólalkoztatok össze inkább,nem a lista és az értetlenkedés miatt.

A" rosszindulatú macska"- nevű nő meg minősíthetetlenül értetlen.

2015. febr. 25. 21:40
 13/17 anonim ***** válasza:
2. vagyok és nő. Amúgy miért nem lehetett arra válaszolni, amit a párod kérdezett. Az össze-vissza körítésed megérte a felesleges veszekedést?
2015. febr. 26. 05:19
 14/17 anonim ***** válasza:
Ez nekem sem egyértelmű. Volt 10.000, aztán lett kölcsönnel 20.000. Abból lett előbb 16.000, aztán 15.000. Hova lett 10.000? Amúgy nő vagyok, és igen, rossz matekból, de azért kerek egész számokkal még megy a számolás. Szóval te fogalmaztad meg szarul a dolgot. Amúgy gratula a kapcsolatodhoz, hogy ilyen jól tudtok kommunikálni a pároddal.
2015. febr. 26. 18:57
 15/17 A kérdező kommentje:

Kedves okos -kodó nők igen eltértetek a kérdéstől,de nem veszem zokon.

Ha már a magánéletemben vájkáltok és gratuláltok,elmondhatom,hogy lehet miért,- igen néha rosszul kommunikálunk a párommal,sőt néha fél napot sehogy,de mindig számíthatunk egymásra és estére mindig összebújunk,nem telik el úgy nap,hogy haraggal aludnánk el,immár húsz éve. Képzeljétek van ilyen,tűz és víz de a szex meg csodálatos.

A pénz gondjainkat meg a vitát félretesszük egy időre,mert ma voltunk az orvosnál az eredményeimért és kaptam az égtől még egy esélyt...:)

2015. febr. 26. 20:40
 16/17 anonim ***** válasza:
Biztos hogy ennek a párod is örül??
2015. febr. 26. 20:43
 17/17 A kérdező kommentje:
#16 :). - A gyermekeink mindenképp.
2015. febr. 26. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!