Miért háborodtok fel az itteni kérdéseken (tök mindegy, milyen témában)?
Nem tudom, láttad-e már ezt a kérdést ma:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Ha még elolvasod alatta a kommentjét, hogy nem bízik a terhességi tesztekben, akkor teljes lesz a kép.
És én kiakadok, hogy hogy lehetnek emberek ennyi ésszel életképesek, és hogy az emberi hülyeség mennyire határtalan. Nem tehetek róla, ez van.
Akkor is virtuális hajtépés szokott történni például ha a tudomány által még fel nem tárt témáról beszélgetnek. Akár itt, akár fórumokon, bárhol. Viszont aztán a hosszas virtuális kocsmai verekedés végeredménye néha az hogy megszületik a válasz. Persze ekkor mindenki befejezi a "verekedést", hisz mindenki azzal lesz elfoglalva hogy hogyan hasznosíthatja az adott információt.
Vagyis van úgy hogy nem számít hogyan jutunk hozzá egy-egy információhoz, nem számít az emberek tulajdonsága, hanem maga az információ a lényeg.
Ilyenkor nem nagyon érdekel bennünk például az olyan hogy "Ha nem lennél vak és analfabéta, akkor..."
Vagy az sem hogy "Nincs teljesen igazad válaszoló, mert én tudom jobban..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!