Szerintetek ez mi? Egyre gyakrabban erzem.
Eloszor is bocsi, ha hosszu, vagy hibas szoveg lesz, esetleg ertelmetlen, csak leirom amit erzek...
Tehat.
Ugy ereztem mindig is, hogy bizonyos kettosseg van jelen az eletemben; nehez ezt megfogalmazni, igy ugy fogalmaznam, hogy ket enem van, de az egyik mindig elnyomja a masikat. Ez nem is baj, csakhogy regen a bekes szemelyisegem volt uralkodo, de egy par eve egyre inkabb a torteto, eros, onzo, utalatos es kepmutato enem dominal. Ezzel ugyan tobbre vittem eddig, de mindig van bennem egy rossz erzes ezzel kapcsolatban: sirhatnekom van nehany tettem miatt, de nem tudok sirni.
Meg sem tudom magyarazni a tetteim egy reszet, es egyre gyakrabban vagyok ingerult. Nem bizok meg senkiben, manipulalok mindenkit, hogy az egomat noveljem, es olyan kepet epitsek ki magamrol, ami tobb nalam: az a baj, hogy ezeket mar el is hiszem, es atalakulok, teljesen mad szemely vagyok, mint voltam regebben. Felek, mi lesz a vege, de egy "szakemberre" csakis ugyanigy, meg nem erto szemelykent tudnek gondolni, es vele se lennek oszinte.
Remelem ertheto voltam, koszi az olvasast, esetleg a valaszadast.
:)
koszi nektek a valaszokat!
pszichologus nelkul akarom megoldani .. bizalmatln vagyok, naiv es makacs:D igy biztos nem megyek el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!