Van itt még olyan rajtam kívül aki melankólikus hangulatú általában?
Szép estét !
Természetesen mindenkinek vannak rosszabb napjai, esetleg hosszabb időszak is akár, amikor jellemző a hangulatára a melankólia, letargia, esetleg depresszió. De az, hogy csak úgy általában, viszonylag hosszú időn át szinte mindig ilyen hangulatú legyen valaki, az nem normális dolog, ott valami komolyabb lelki probléma állhat a háttérben, vagy túl sok stressz, egyebek..De ha ez(ek) a gond(ok) továbbra is fent áll(nak), akkor lehet nem ártana egy pszichológus, vagy első körben komolyabban átgondolni fejben, hogy mi is lehet ennek az oka, és képes vagyok-e magam ezt megoldani, vagy segítségre szorulok. Jó lenne ha esetleg írna/írnál egy kort és nemet. :)
Én alapból melankólikus vagyok. Ez nem jelenti azt hogy örökké rossz kedvű vagyok, vagy nem tudnék nevetni, esetleg folyamatosan azt akarnám hogy másnak rossz legyen..
A melankólia önmagában nem egy rossz dolog.
Bár manapság egyre jobban úgy érzem hogy elsorvad az agyam.. nem érzek semmit. Unott vagyok, nincs kedvem semmihez.
Sokan vannak még így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!