Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van itt még olyan rajtam...

Van itt még olyan rajtam kívül aki melankólikus hangulatú általában?

Figyelt kérdés
2015. febr. 19. 19:21
 1/5 anonim ***** válasza:

Én az vagyok.

20L

2015. febr. 19. 19:31
 2/5 MATTH3W válasza:
0%

Szép estét !

Természetesen mindenkinek vannak rosszabb napjai, esetleg hosszabb időszak is akár, amikor jellemző a hangulatára a melankólia, letargia, esetleg depresszió. De az, hogy csak úgy általában, viszonylag hosszú időn át szinte mindig ilyen hangulatú legyen valaki, az nem normális dolog, ott valami komolyabb lelki probléma állhat a háttérben, vagy túl sok stressz, egyebek..De ha ez(ek) a gond(ok) továbbra is fent áll(nak), akkor lehet nem ártana egy pszichológus, vagy első körben komolyabban átgondolni fejben, hogy mi is lehet ennek az oka, és képes vagyok-e magam ezt megoldani, vagy segítségre szorulok. Jó lenne ha esetleg írna/írnál egy kort és nemet. :)

2015. febr. 19. 19:35
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a tanácsot, kár hogy nem a kérdésre kaptam választ
2015. febr. 19. 19:42
 4/5 anonim ***** válasza:

Én alapból melankólikus vagyok. Ez nem jelenti azt hogy örökké rossz kedvű vagyok, vagy nem tudnék nevetni, esetleg folyamatosan azt akarnám hogy másnak rossz legyen..

A melankólia önmagában nem egy rossz dolog.

Bár manapság egyre jobban úgy érzem hogy elsorvad az agyam.. nem érzek semmit. Unott vagyok, nincs kedvem semmihez.

Sokan vannak még így.

2015. febr. 19. 19:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen, minden napom ilyen, de okkal. Mindenki csak néz, hogy hogyan bírom ezt hosszútávon, de az az én titkom marad.
2015. febr. 19. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!