Kidobálta a gyerekruhákat, fog egy ilyen ember változni?
unokkanővéremnek nemrég született kisfia.
anyu összeszedte öcsém babaholmijait számukra (6éves az öcsém,tehát nem ösrégi darabok)
unokanővérem barátja meg,megfogta és kib*szta a cuccokat,hogy az ő gyereke nem fog használtruhákba ötözni stb...pedig unokatesóm örült nagyon a dolgoknak,és el is sírta magát emiatt.
a srác meg hol dolgozik,hol nem,nemtom hogy fogja megoldani,hogy mindig új cuccai legyenek a gyereknek...
igazából nincs is kérdésem,ez egy f * s z ..csak a mérgemet akartam kiírni
"becsúszott" és nem akarták elvetetni
szerintem se maradnak együtt sokáig..
Bocs, de egy ilyen taplóval eleve nem kellett volna odáig eljutni, hogy alkalma legyen becsúszni a gyereknek.
Mert azt ne mondd, hogy ezt leszámítva egy kedves, illedelmes, figyelmes úriember.
Nekem is hol van munkám, hol nincs, mint sok száz más apukának is napjainkban. De ez nem ok arra, hogy ilyen barom legyen. Jól kereső ismerősömék is innen-onnan kapják a ruhákat, játékokat, hisz ezek fogyóeszközök, másrészt pedig sok ruha csak 2-3 hónapig használható.
Nem sok kenyeret fognak az unokatesódék együtt megenni, úgy érzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!