Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek milyen az alakom,...

Szerintetek milyen az alakom, nem vagyok túl vékony?

Figyelt kérdés
[link]

2015. febr. 18. 15:01
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

beképzelt?

mesélj még kérlek

2015. febr. 18. 15:53
 22/31 anonim válasza:
Talán egy ici-picit ehetnél...am szerintem nem vagy beképzelt, és ne is gondoljátok ezt róla, mert egy kép alapján nem lehet tudni. Lehet hogy elbizonytalanodott vagy vmi ilyesmi és ezért kérdezi hogy vékony-e, vagy stb.
2015. febr. 18. 16:19
 23/31 anonim válasza:
Hisz én is raktam már ki képet, hogy hogy nézek ki (arcról), mert elbizonytalanodtam, és erre én is kaptam olyan választ hogy beképzelt vagyok sötöbö.
2015. febr. 18. 16:21
 24/31 anonim válasza:
Még nem fejeztem be xD...és sokan válaszoltak is és így lett önbizalmam.......bocs hogy így válaszolok, csak miután válaszolok jön meg az ihlet
2015. febr. 18. 16:23
 25/31 anonim ***** válasza:

Őszinte leszek, még ha szerintem ezért le is leszek pontozva: szerintem túl vékony vagy, és nincs jó alakod. A lábaid nagyon vékonyak, edzened kellene, hogy legyen valami formád. Persze még mindig jobb, mint amikor valaki nagyon kövér, de messze áll a tökéletestől.

Egészséges étrend, rendszeres mozgás, és meg lesz a gyümölcse.

2015. febr. 18. 16:59
 26/31 A kérdező kommentje:

szóval kb majdnem azon a szinten vagyok amikor valaki nagyon kövér?

hm. köszönöm.

2015. febr. 18. 17:11
 27/31 A kérdező kommentje:
amúgy edzettem 1 hónapig minden nap, de csak még jobban lefogytam...
2015. febr. 18. 17:12
 28/31 anonim ***** válasza:

Nem mondtam hogy kb egy szinten vagy, azt mondtam, jobb annál. De attól, hogy valaki vékony, még nem lesz jó alakja. Egy hónaptól meg ne várj csodát, ez hosszú hónapokig, évekig tartó folyamat.

Miket edzettél? Súlyzózni, saját testsúlyos gyakorlatokat kell végezni.

2015. febr. 18. 17:18
 29/31 anonim ***** válasza:
Hát ilyen ..csavillantós szoknyát csak nem vesz fel olyasvalaki, aki aggódik a külseje miatt. Önbizalomproblémák szuperminiben? Mesélj még, kérlek.
2015. febr. 18. 20:34
 30/31 A kérdező kommentje:

a nagyképűség és az önbizalom között azért van különbség úgy gondolom :D

de te tudod...

2015. febr. 18. 20:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!