Miért mosolyognak ilyenkor?
Figyelt kérdés
Vannak olyan napok amikor a suliban ahány lánnyal találkozom szinte mind (az ismerősök) rám mosolyog többször is egy nap és néha úgy érzem, hogy valami vicces van rajtam. Ma megkérdeztem egy barátot, de azt mondta, hogy semmi vicces nincs rajtam. Akkor miért mosolyognak igy ezeken a napokon, mivel ilyet nem csinálnak minden nap. Ja és 17 vagyok, fiú és szingli.2015. febr. 12. 19:35
1/1 anonim válasza:
Valószínűleg amikor Rád néznek, eszükbe jut valami poénos. Talán terjeng rólad valami pletyka, amiről nem tudsz, és erre gondolnak. Ki tudja... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!