Miért lettek ilyenek a mai tinik?
miért, ők még fiatalok az érzelmekhez?
Átforditom: hány felnőtt 30 évesen nyavajog, van jó munkájuk, saját lakásuk, egészségük, lapos TV-jük és azon nyavajognak, mert nincs szerelmük?
Hát tudod, keressek kevesebbet, legyen hagyományos TV-m, vegyék el az iPhone-mat, legyen 6 éves laptopom, hogy szerelmem legyen...
Kedves kérdező!
Es neked mindehhez mi közöd van???
Es én is 'mai tini' vagyok ( 15 eves)
Es igen, van iPhone-om es nem azert, mert most aztán rohadt menő leszek, hanem mert a régi telefonom rossz volt es ez akciós volt es akkor mar miert ne?!
Nincs laptopom, de igen, szeretnek es tajekoztatlak, hogy a közép suliban bizony kell a számítógép a tanulónak, mert több olyan házi van, amit gépen ( e-mail/ begépelve) kell leadni...
Es szerintem teljesen normális dolog, ha a gyereknek saját szobája van, ha megtehetik es főleg akkor mar illene, hogy saját szobája legyen, amikor tanul vagy csak épp a b.nojevel beszelget
( nekem kb 10-11 évesen lett külön szobám, mert elkoltoztunk)
Es attól, hoy amikor te voltál ennyi idős meg nem volt saját szobás szerintem igenis normális dolog, hogy nekünk ( 'mai tiniknek') van saját szobajuk
Es igen, attól függetlenül, hogy 'megvan mindenem' ( azert ez erős túlzás...) meg zavar, hogy nem vesz észre az a srac, aki nekem nagyon is tetszik...
Es akkor ez miert is baj?!
Baj, hogy érdeklődünk a másik nem iránt??
Vagy ha valakinek van iPhone-ja, laptopja, saját szobája akkor mar nem lehet szomorú, mert egy srac/lany nem veszi észre???
Es teljesen jól "lefordította" az egyik kommentelő a '30 évesen...' Példával...
Kérdező, lehet, hogy újat mondok neked, de már egy újszülött csecsemőnek is vannak érzelmei.
És ne haragudj, de nagyon szánalmas ez a kérdés. Nem mindegy neked, hogy kit mi bánt, kinek mi baja van? És mi köze az egésznek az iPhone-hoz? Nem mindegy, kinek milyen telefonja van?
Az ismertségi körömben is van egy 15 éves kislány iPhone-nal. Depressziós, és magába zárkózó, de persze tudjuk, neki semmilyen gondja nem lehet(ne), hisz iPhone-ja van! Pedig a kislány szülei épp most válnak, és az apuka kijelentette, hogy ő nem a lánya többé.
Tudod, nem azok felszínesek, akiknek drága cuccuk van, hanem a hozzád hasonlók. Mert egy tini nem érezheti rosszul magát, ha van olyan, aki neki nagyon tetszik, de ő le se bagózza? Bocs....
Mindezt úgy írom, hogy 22 éves vagyok, és soha nem volt iPhone-om. Nem értem a hozzád hasonlókat, hogy mit nyavalyognak folyton, hogy X-nek meg Y-nak milyen telefonja van, ez már tényleg az irigység kategória.
A durva általánosítás meg csak hab a tortán.
Irigyellek kérdező, hogy ennyi időd van, és ennyi energiád van ezeken felháborodni. Egyik generáció sem jobb a másiknál.
És most jöhet a lepontozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!