Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy a nők...

Miért van az, hogy a nők mindig megszólják a másik öltözködését?

Figyelt kérdés

Vagy beleszólnak. Nem mindegy, hogy ki mit vesz fel? Tökre idegesít az is, hogy csak a lányok, nők mérnek végig, pl. villamoson, metrón, lehetőleg minél feltűnőbben, hogy milyen ruha van rajtam, szájhúzva, vagy lenéző fejjel (nem vagyok igénytelen), aztán felállnak, vagy szándékosan felém jönnek és kb direkt fellöknek (kajakra így van, azért mehetne simán a közelebbi ajtóhoz is :D). Másik meg amikor két csaj összesúg, hogy "úristen, hogy néz ki", meg "rbanc" (általában akkor mondják, amikor csinos a lány), "biztos apuci/anyuci/a pasija fizeti a cuccait".

Vegyük úgy, hogy a kérdés nem általánosító, én is tudom, hogy kivétel mindig akad. :)

2015. febr. 6. 08:48
 1/6 anonim ***** válasza:

Mert a nők hiúbbak, és szépek akarnak lenni.

És mindig ők akarnak a legszebbek, legjobbak lenni, és ha közelít egy ellenség, akkor fikázni kell :D

2015. febr. 6. 08:51
 2/6 anonim válasza:
Én is észrevettem már ezt máson is, magamon is. Nem mindig tudatos ez a nőknél szerintem, sokszor észre sem vesszük, ha pl. sokáig nézünk egy-egy embert, mert mondjuk meglátunk rajta valamit. Mondjuk én alapból elszoktam az ilyen helyzeteket kerülni, mert kifejezetten idegesít engem is, ha néznek - főleg, miután már mondjuk észrevette, hogy én észrevettem őt :D Az összesúgás/r*bancozás meg általában inkább a fiatal korosztályra jellemző, a tinilánykákra, akik csak azért mernek ilyet csinálni, mert mondjuk többen vannak. Nem kell az ilyenekkel foglalkozni, elmegy melletted és utána valószínűleg úgysem látod többet.
2015. febr. 6. 08:55
 3/6 A kérdező kommentje:
hmm, ez a nem-tudatosság igaz :D
2015. febr. 6. 09:08
 4/6 anonim ***** válasza:

Jujj, ti hol laktok? :)

Velem ilyen még sose történt, hogy beszólnak, meg nekem jönnek, meg húzzák a szájukat. Nézni szoktak időnként, de inkább a pasik. És inkább elismerően.

Olyan is már volt, hogy odajött valaki megkérdezni, hogy hol vettem ezt vagy azt, mert annyira tetszik neki :)

2015. febr. 6. 09:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom velem sem történt még ilyen itt Budapesten. Pedig nem feltétlenül a divatot követem, hanem úgy öltözöm, ahogy nekem jól áll a cucc, pl. nem veszek fel répa fazonú nadrágot tök mindegy mi a divat, ha egyszer nem áll jól. Igaz, közepes vagy drága, de nem a legdrágább cuccokat hordom, de én sem bámulok meg senkit, csak ha feltűnően rikító színekben vagy ízléstelen, segget se takaró ruhában van esetleg, ami kimondottan rosszul áll neki ha pl. még jó alakja sincs hozzá. De az természetes ha egy különleges táska vagy ruha vonzza a szemet ami nem tucat darab, persze akkor se modortalanul kell bámulni.
2015. febr. 6. 09:36
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom, miért van, de tényleg nők csinálják. De nem lehet, hogy félreérted? Azért gondolom, mert én kifejezetten kedvelem, ha valakinek egyedi stílusa van, még akkor is, ha nem az én stílusom, vagy én nem venném fel a ruháit. Volt már, hogy megnéztem valakit, de épp azért, mert szerintem jól sikerült felöltöznie. Most, hogy így mondod, simán lehet, hogy azt hitte, hogy azért bámulom, mert lenézem, közben meg mondjuk tetszett a csizmája. :)

Egyébként szerintem a férfiaknak is megvan a véleménye, de inkább elkönyvelik magukban. Szóval előítélet szempontjából ugyanott vagyunk, csak a nők olyanok, hogy rögtön mindent meg kell beszélni, egy férfi tudomásul veszi, és kész.

Egyébként van egy barátnőm, akire már kifejezetten rászóltam, mert mindig megszólt másokat. Mondtam, hogy nekem ezt ne csinálja. Szólja le őket, de ne akkor, amikor ott vagyok, ne nekem mondja.

21/L

2015. febr. 6. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!