Miért van az, hogy a nők mindig megszólják a másik öltözködését?
Vagy beleszólnak. Nem mindegy, hogy ki mit vesz fel? Tökre idegesít az is, hogy csak a lányok, nők mérnek végig, pl. villamoson, metrón, lehetőleg minél feltűnőbben, hogy milyen ruha van rajtam, szájhúzva, vagy lenéző fejjel (nem vagyok igénytelen), aztán felállnak, vagy szándékosan felém jönnek és kb direkt fellöknek (kajakra így van, azért mehetne simán a közelebbi ajtóhoz is :D). Másik meg amikor két csaj összesúg, hogy "úristen, hogy néz ki", meg "rbanc" (általában akkor mondják, amikor csinos a lány), "biztos apuci/anyuci/a pasija fizeti a cuccait".
Vegyük úgy, hogy a kérdés nem általánosító, én is tudom, hogy kivétel mindig akad. :)
Mert a nők hiúbbak, és szépek akarnak lenni.
És mindig ők akarnak a legszebbek, legjobbak lenni, és ha közelít egy ellenség, akkor fikázni kell :D
Jujj, ti hol laktok? :)
Velem ilyen még sose történt, hogy beszólnak, meg nekem jönnek, meg húzzák a szájukat. Nézni szoktak időnként, de inkább a pasik. És inkább elismerően.
Olyan is már volt, hogy odajött valaki megkérdezni, hogy hol vettem ezt vagy azt, mert annyira tetszik neki :)
Nem tudom, miért van, de tényleg nők csinálják. De nem lehet, hogy félreérted? Azért gondolom, mert én kifejezetten kedvelem, ha valakinek egyedi stílusa van, még akkor is, ha nem az én stílusom, vagy én nem venném fel a ruháit. Volt már, hogy megnéztem valakit, de épp azért, mert szerintem jól sikerült felöltöznie. Most, hogy így mondod, simán lehet, hogy azt hitte, hogy azért bámulom, mert lenézem, közben meg mondjuk tetszett a csizmája. :)
Egyébként szerintem a férfiaknak is megvan a véleménye, de inkább elkönyvelik magukban. Szóval előítélet szempontjából ugyanott vagyunk, csak a nők olyanok, hogy rögtön mindent meg kell beszélni, egy férfi tudomásul veszi, és kész.
Egyébként van egy barátnőm, akire már kifejezetten rászóltam, mert mindig megszólt másokat. Mondtam, hogy nekem ezt ne csinálja. Szólja le őket, de ne akkor, amikor ott vagyok, ne nekem mondja.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!