Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy ide többség...

Miért van az, hogy ide többségében olyan emberek válaszolgatnak, akik azt élvezik, ha megbánthatják a másik embert?

Figyelt kérdés
Komolyan, èn ritkàn talalkozom normàlis vàlaszolóval!
2015. febr. 5. 11:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Mert ahogy telnek a napok, úgy egyre régebbi az oldal és egyre többször van fent ugyanaz a kérdés naponta/hetente stb.

Tele van alapkérdésekkel az oldal, ami 1-2mp es keresést jelentene a google -ban...

Amikor sikerül egy teljesen normális kérdést feltenni, általában teljesen normális, korrekt válaszok jönnek.

Ilyen kérdés is volt már fent számtalanszor, és lassan 9 éves az oldal de még mindig nem tudják sokan használni a keresőt...

Na meg ugye, ez hogy egyesek mindenáron a válaszolókat látja a hibásnak, is tipikus hiba. Pláne mikor a kérdező kiakad, mikor neki nem tetsző választ kap.

Itt egyaránt mind a két fél a hibás ezeknél az eseteknél, de ez is már hányszor lett kibeszélve az oldalon... de ugye mindig fel kell tenni ezeket a kérdéseket...

2015. febr. 5. 15:05
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem, én például tényleg segítő szándékkal írok és senkit sem akarok megbántani. De van, hogy esetleg a véleményem nem tetszik, de akkor minek a kérdés? Ami azt illeti vannak hülye, ostoba kérdést kiírók is, de az ilyenekre meg nem szoktam válaszolni inkább. Egyébként úgy vettem észre, hogy ha a kérdező kiírja, hogy milyen kommenteket nem szeretne kapni, akkor általában normális válaszokat kap.
2015. febr. 5. 16:02
 13/16 A kérdező kommentje:
Igen, vannak hülye kèrdèsek is ezt alàírom! Èn csak olyan kèrdèseket szoktam feltenni, amire nem talàlok vàlaszt a google-n! De azokra is szoktam a normàlis vàlaszok mellett olyan vàlaszt kapni, amit hülyeségnek tartok ès èn nem pazarolnàm ilyen vàlaszíràsra az idömet! Szerintem ezek az emberek unatkoznak, semmi dolguk! Milyen gàz, hogy ez a.szórakozàsuk!
2015. febr. 5. 20:51
 14/16 A kérdező kommentje:

Pl. Valaki feltette azt a kèrdèst, hogy "vannak e itt indigók? " Èn azt vàlaszoltam, (mivel èrdekel a tèma) hogy pàr hete hallgattam a youtub-on egy olyan videót, amiben az indigó gyerekekröl beszèltek ès a jellemzèsek alapjàn èn is az vagyok!

Erre jött utànam egy vàlasz, amiben azt írtàk, hogy :"Utolsó, te nem indigó vagy, hanem egy gyökèr! "

Na, èn ilyen mocskos vàlaszokra kèrdeztem rà, mert ezt tartom èn nagyon undorítónak! Mit kèpzel az ilyen magàról? Ha nem hisz benne, akkor mi az anyukàja retkes valagàt keres abban a kategóriàban?

2015. febr. 5. 21:01
 15/16 anonim ***** válasza:

#9 nem, mert én elítélem ezt a fajta internetes izmozást (akárcsak a kérdező)

Miért, ez nem jó válasz a kérdésére?

Oké, ha a netes beugatós pojácákat nem vesszük, nézzük meg témakörönként a dolgot.

Az Ezotéria témakör kicsit más tészta, oda sok kérdező is akkora sületlenségeket ír ki, hogy nem csodálom ha belekötnek. Szerintem ott a kérdezők közt is jópár troll van, szóval megértem ha pár kérdést elbaromkodnak a válaszadók. Tessék kérdező, ezekre te mit válaszolnál?

- A reptoidok, lumbulábiak és a guargumik tényleg megszállják a Földet 2016-ban és lelézerágyúzzák az emberiséget? Itt a világvége?

- A Föld belül üreges, odalenn laknak a kakamatyik és nem létezik gravitáció? Ezt olvastam a femina.hu-n!

- Tegnap este épp sörösüvegeket szedegettem az árokparton amikor leszállt mellettem egy ufó, és űrlények jöttek ki belőle, melyik faj lehetett? Reptoidok, krixkraxiak, poloskoidok? Szkeptikuskák mit léptek?

- Azt álmodtam tegnap hogy az öcsém orrára légcsavar nőtt, elkezdett zümmögni és brummogni és hirtelen átváltozott egy Messerschmitt vadászrepülővé, én meg gyorsan Spitfire vadászgéppé változtam és legyőztem őt, mit jelent ez az álom? HELP PLSPLSPLS!

- Tegnapután sok édességet ettem, szellem ment a gyomromba? Segítsetek kérlek!

- Beleszerettem Kiszel Tündébe, nem tud valaki e-mailben rontáslevételt küldeni nekem?

- Fura hangokat hallottam a házam körül, és valami nagy gonosz szörnyet láttam settenkedni, szerintetek az Érmelléki Kuglófember vagy a Kiskunbüdösfütykösi Repülőnyelv lehetett? Esetleg a Szibériai December?

Szóval ja, kérdező, azt nagyon is megértem hogy Ezótéria témakörben miért gúnyolódnak annyian némely kérdezőn.

Ami a politikát illeti, ott mindenki ekéz mindenkit. Bármelyik oldalra is állsz ,mindig lesz aki ellentmond neked. Túl sok mindenkinek kellene 1 dologban egyetértenie ott.#9 nem, mert én elítélem ezt a fajta internetes izmozást (akárcsak a kérdező)

Miért, ez nem jó válasz a kérdésére?

Oké, ha a netes beugatós pojácákat nem vesszük, nézzük meg témakörönként a dolgot.

Az Ezotéria témakör kicsit más tészta, oda sok kérdező is akkora sületlenségeket ír ki, hogy nem csodálom ha belekötnek. Szerintem ott a kérdezők közt is jópár troll van, szóval megértem ha pár kérdést elbaromkodnak a válaszadók. Tessék kérdező, ezekre te mit válaszolnál?

- A reptoidok, lumbulábiak és a guargumik tényleg megszállják a Földet 2016-ban és lelézerágyúzzák az emberiséget? Itt a világvége?

- A Föld belül üreges, odalenn laknak a kakamatyik és nem létezik gravitáció? Ezt olvastam a femina.hu-n!

- Tegnap este épp sörösüvegeket szedegettem az árokparton amikor leszállt mellettem egy ufó, és űrlények jöttek ki belőle, melyik faj lehetett? Reptoidok, krixkraxiak, poloskoidok? Szkeptikuskák mit léptek?

- Azt álmodtam tegnap hogy az öcsém orrára légcsavar nőtt, elkezdett zümmögni és brummogni és hirtelen átváltozott egy Messerschmitt vadászrepülővé, én meg gyorsan Spitfire vadászgéppé változtam és legyőztem őt, mit jelent ez az álom? HELP PLSPLSPLS!

- Tegnapután sok édességet ettem, szellem ment a gyomromba? Segítsetek kérlek!

- Beleszerettem Kiszel Tündébe, nem tud valaki e-mailben rontáslevételt küldeni nekem?

- Fura hangokat hallottam a házam körül, és valami nagy gonosz szörnyet láttam settenkedni, szerintetek az Érmelléki Kuglófember vagy a Kiskunbüdösfütykösi Repülőnyelv lehetett? Esetleg a Szibériai December?

Szóval ja, kérdező, azt nagyon is megértem hogy Ezótéria témakörben miért gúnyolódnak annyian némely kérdezőn.

Ami a politikát illeti, ott mindenki ekéz mindenkit. Bármelyik oldalra is állsz ,mindig lesz aki ellentmond neked. Túl sok mindenkinek kellene 1 dologban egyetértenie ott.

2015. febr. 5. 22:41
 16/16 A kérdező kommentje:

Ezek valóban idióta kèrdèsek, èn nem szoktam ilyenekre vàlaszolgatni! E faja kèrdèsek között biztosan van olyan aki azèrt írja ki, hogy röhögjenek rajta! Erröl nincs mit beszèlni!

Èn talàlkoztam olyan kèrdèssel, hogy a Bèbi Gabitól a csupaszív címü szàm illik e esküvöre bevonuló zenènek!? Ne tudjàtok mit kapott az a szegèny csaj! Elmondtàk minden izlèstelennek! Nem èrtem, hogy ha nem szeretik ezt a fajta zenèt, akkor mièrt a kèrdezöt minösítik?

2015. febr. 6. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!