Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tudnék tenni, ha ilyen...

Mit tudnék tenni, ha ilyen balszerencsés vagyok?

Figyelt kérdés
Elvesztettem a pénzem. Most munkát vállaltam, hogy visszagyűjtsem, de emiatt nem tudok suliba járni, a munka sincs valami közel, még oda is fizetni kell, hogy a helyszínre érjek, és fizetni persze csak a következő hónapban tudnának, és azt akarják, hogy vállaljam az összes napot a héten, ami lehetetlen, mert akkor még egy iskolalátogatásit se tudnék kikérni az iskolából + az ösztöndíjakat is intéznem kellene. Ráadásul nem régen voltam egy szemvizsgálatom, azt mondták örüljek, ha nem vagyok vak, állandóan görcsöl sajnos a vesém, és elég kellemetlenül fáj, ma összetörtem egy tányért véletlenül, és amikor felkapcsoltam a villanyt kiégett a körte, és vele együtt 4 konnektor is működésképtelen lett, fogalmam sincs, hogy most tegyek, az már tényleg csak mellékes, nemhogy a párkapcsolatomnak de még a barátságaimnak is lőttek. Egyszerűen nem tudom, hogyan tovább, annyira elkeserítő ez az egész helyzet, hogy mentálisan már nagyon leépültem, annyira szeretném ha vége lenne ennek az egésznek. Olyan ürességet és fájdalmat érzek most, valahogy semmire se tudok gondolni, mert eszembe jut, hogy nekem nincs semmim és senkim. Egyszerűen rabnak érzem magam a saját életemben. Szüleim is távol élnek és nem tudnak segíteni.
2015. febr. 5. 01:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Mivel mindennek vége most kezdődik az új , a stressz és a félelem a betegséged oka . Kitombolás kisírás eltöprengés és rendbe jössz .
2015. febr. 5. 01:59
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod, igaz nem mondtál sokat, de valamiért most úgy érzem, erőre kapok! köszönöm ! (zöld)
2015. febr. 5. 02:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!