Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért vörösödök el minden...

Miért vörösödök el minden apró dolognál? 15/L

Figyelt kérdés

pl:Ha beszél hozzám egy fiú rögtön elvörösödök pedig nem is vagyok belé szerelmes

Vagy ha a suliba lecsesznek a tanárok elvörösödök

Odaadtam valamit a legjobb barátnőmnek ő megpuszilt akkor is teljesen vörös lettem (pedig nem vagyok meleg mert egy fiúba vagyok szerelmes)

Kicsi apróbb dolgoknál mindig elvörösödök :( Hogyan tudom megállítani hogy ne vörösödjek el?

2015. febr. 4. 20:49
 1/8 anonim ***** válasza:
59%
Weöres Sándor tudja
2015. febr. 4. 20:52
 2/8 anonim válasza:
89%
Zavarba vagy, én is így vagyok/voltam, legfőképpen mikor szerelmes vagyok, mindig zavarban vagyok, és arra gondolok, ki lát, lehet ő is lát és hasonlók :). Ilyenkor az a lényeg, hogy maradj nagyon nyugodt.
2015. febr. 4. 20:53
 3/8 anonim ***** válasza:
#2 nem feltétlebül emiatt, egyik haverom szintén ilyen mindenen elvörösödik ha lecseszik,ha röhög valamin... Kérdező te is elszoktál vörösösni ha eléggé megnevettetnek?
2015. febr. 4. 21:00
 4/8 anonim válasza:

#2 vagyok

Tudom, nekem is van osztálytársam hasonló, ő hozzá elég oda szólni vagy rá nézni, és főt rák... vagy ha hozzá szól a tanár bármi... vagy ha röhög... egyszerűen mindentől :).... ő pl. fiú... szerintem hamarabb ver a szíved vagy izgulás vagy valami ez is kiválthatja.

2015. febr. 4. 21:08
 5/8 A kérdező kommentje:
igen a nevetek akkor is elvörösödök
2015. febr. 4. 21:17
 6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2015. febr. 4. 21:18
 7/8 anonim ***** válasza:
mert ezen jelenetek alatt,ha csak tudat alatt is,de szexuális izgalomba jössz.
2015. márc. 22. 00:55
 8/8 A kérdező kommentje:
miért jönnék szexuális izgalomba?
2015. márc. 22. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!