Ha valakibe nem bízol, mert többször hazugságon kaptad, annak már nem fogsz hinni sosem?
Hogyha nem fontos az illető, akkor nem.
Ha fontos, és bebizonyítja hogy megváltozott, akkor talán fogok neki hinni, azaz én nem tartom kizártnak, hogy valaki képes megváltozni, hogy tanul a saját hibájából és rájön, hogy nem érdemes hazudni.
En soha, senkiben bizom tobbet, ha egyszer mar becsapott. Meg a legkozelebbi csaladtagok sem tudnak masodszor becsapni/hazudni/akarmi. Egyszeruen senkinek sincs masodik eselye nalam.
Talan megbocsajtok neki, talan nem haragszom ra, de meg egyszer nem adok a szavara es nem bizok ra semmit.
Egyszeruen nincs masodik esely. Kutyabol nem lesz szalonna.
nem, saját lányomat is fenntartással kezelem (diszkréten) és nem bízom benne meg. alapból figyelem mikor hazudik. folyamatosan ellenőrzöm a háta mögött, amiről nem tud, mert sokkal megfontoltabb és aprólékosabb vagyok nála.
valójában ő az egészről nem tud, azt hiszi még mindig megbízom benne és bármit megtehet a hátam mögött, de ez is a "csapda" része.
muszáj ezt tennem mert vigyáznom kell rá...
Velem lehet egyuttmukodni hazugsag nekul is, mert elviselem az oszinteseget, meg ha nem is biztos hogy egyetertek a masikkal.
Ezert ha valaki egyszer hazudik, abban nem tudok tobbe megbizni, legfeljebb megbocsatani. Viszont vannak emberek, akiknek neha muszaj hazudnom, mert nem viselik el az oszinteseget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!