Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az gáz, ha nincs okostelefonom?

Az gáz, ha nincs okostelefonom?

Figyelt kérdés

Van egy Lg KU 250-esem. Ezerszer leejtettem már, de semmi baja nem lett. Nővérem vett egy samsung galaxyt, de úgy bánik vele, mint a hímes tojással.

Néha már szégyenlem, hogy ha mások előtt elő kell vennem :D

Nem járok szakadt cuccokba, semmi ilyesmire ne gondoljatok.

Tényleg lesajnálhatnak emiatt?

2015. jan. 31. 23:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
nem
2015. jan. 31. 23:42
 2/13 anonim ***** válasza:
89%
Engem a galaxy mini 2-m miatt kiröhögnek...Pedig tavaly még ilyen noname kopott (és ráadásul még rózsaszín is, pedig utálom ezt a színt :D) nyomkodós telóm volt. Szóval ja, gáz és lesajnálhatnak érte.
2015. jan. 31. 23:49
 3/13 anonim válasza:
74%

Nekem sohasem volt okostelefonom, jelenleg is egy Samsung GT-B2710 mobilom van. Ütés-por-vízálló, nem is kell félteni semmitől. Nekem telefonálásra kell, még sms-t is nagyon ritkán írok. Nem fogok venniszázezerért ilyen simogtóképernyős buzeráns hülyetelefont csak azért, hogy f'szbúkozzak (nincs is facebookom).

Húgomnak van Iphone-ja, két hónap után be is tört a kijelzője, mert egyszer leejtette a kőpadlóra (úgy köll neki! :D). Egyáltalán nem gáz, ha nincsen hülyetelefonod.

2015. febr. 1. 00:29
 4/13 anonim ***** válasza:
16%

"galaxy mini 2"

Azzal a teloval en is kirohognelek, szakmabol adodoan bocsi :D

Az a telo egy hatalmas kapap sz*r.

De egyebirant en teszek ra, hogy kinek milyen telefonja van.

2015. febr. 1. 00:29
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy Samsung gagyim van, igaz, érintőképernyős, de még a masszívabb fajtából. Meg csúsztatós billentyűzete van. Én nagyon szeretem, esett már le egy csomószor a galériaágyról, a zsebemből, kezemből, és egy karcolás sincs rajta.
2015. febr. 1. 00:36
 6/13 anonim ***** válasza:
82%
Nem gáz.. Akik meg lesajnálnak érte azok véleményére nem adj. Tudod miért? Mert ez a fajta lenézés a szegény emberek sajátja, akik csak egy telefon szintjén képesek szintet tartani a módosakkal. Nagy házzal meg jól menő vállalkozással nem tudnak felvágni, mert az nyilvánvalóan nincs nekik, ellenben hitelre megvett 150 ezres telefon x éves hűségnyilatkozattal az ott van a kezében, még akkor is ha a küszöböt eszi miatta. Mert a látszat az kell.Mellesleg ha kp ban kaparta össze akkor is ugyanannyira hülye, mert a 150 ezres telefonja 2 év múlva huszat ha ér. Csak kicsit gondolkozni kéne és mögé látni a dolgoknak..
2015. febr. 1. 01:19
 7/13 anonim ***** válasza:

lári-fári...

lehet rágni a gittet a végtelenségig, de előbb-utóbb kell az emberiség egyik nagy találmánya, a simogatós telefon..

ugyanis az alultájékozott versenyző csak a játékra gondol, meg az orrturkáló hülyegyerek pad alatti sms-ezésére...

az okostelefon jobb országokban már mindent kiváltott...személyit, útlevelet, repülőjegyet, bankkártyát,és kezelni lehet róla a wifis hűtőt, az otthoni fűtést, és még számtalan célszerű, napi életet könnyítő tevékenységet...

azt mondta egy szakértő, hogy magyarországon még nagyon nagy az ellenállás az okostelefonok felé, ezért nem tudnak bevezetni sok praktikus dolgot.

nem gáz, ha nincs okostelefonod. sőt..népszerű leszel..

és ennek semmi köze az anyagiakhoz...inkább a felfogáshoz...

2015. febr. 1. 09:58
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2015. febr. 1. 11:47
 9/13 anonim ***** válasza:
hany eves is vagy?
2015. febr. 1. 17:22
 10/13 anonim ***** válasza:
"When you're in public, do not go on to open networks. If you see 'free wi-fi', they're basically just saying, 'Fuck you, we're gonna take your shit.'"
2015. febr. 1. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!