Aki elér mindent az életben az mihez kezdjen? Amit akart az sikerült, vagy meglett. Így mit lehet csinálni?
Mindenki vágyik valamire, én is.
Kiskoromtól kezdve gyűjtögettem , hogy mit szeretnék csinálni, vagy magamnak megvenni, vagy elérni célként.
Minden megvolt.
Anyagilag, érzelmileg, karrierben.
Jelenleg az élettől megcsömörlötten élek egy tanyán(vidéki ház) a világtól elvonultan, csak az elmélkedésre fordítva az időm nagy részét.
Az önnfenntartó biogazdálkodást gyakorlom most,de ez sem kihívás.
Mit lehet így csinálni?
Elnémultunk és kicsit irigykedünk :) Megkérdezhetem, hogy hány év alatt sikerült mindezt elérni?
Nem vagy magányos? De legalábbis egy társra lenne szükséged, mert lehet, hogy befordulsz így...
Mennyire élsz egyedül? Én is sokszor vagyok így, hogy semmi nem érdekel és kiégve érzem magam, de mindig megpróbálok átlépni a korlátaimon, mert nem gondolom, hogy erről szólna az élet, hogy elfogyott a tennivalónk, vagy elfogyott az álmunk.
Az mindig nagy löketet ad, ha új embereket ismerünk meg, az megmozgatja az ember agyát és kreativitásra késztet, új terveket és álmokat hoz, de ezt te is tudod :)
"Megkérdezhetem, hogy hány év alatt sikerült mindezt elérni?"
30as éveim vége felé járok.
Ezt írtad:
"Majd jött a kiégés fázisa.
Jelenleg ez van."
Szerintem ezzel rátapintottál a lényegre. Nem az a baj, hogy mindent elértél, amit akartál. Az a baj, hogy útközben kiégtél, így nincs meg a lendület, hogy most újabb célokat tűzz ki magad elé.
De a kiégettség állapota nem végleges. Túl lehet rajta lendülni. Megpróbálhatnád pszichológus segítségét igénybe venni, talán tudna irányt mutatni, hogy merre keresd a friss "tüzelőt".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!