Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Aki elér mindent az életben...

Aki elér mindent az életben az mihez kezdjen? Amit akart az sikerült, vagy meglett. Így mit lehet csinálni?

Figyelt kérdés

Mindenki vágyik valamire, én is.

Kiskoromtól kezdve gyűjtögettem , hogy mit szeretnék csinálni, vagy magamnak megvenni, vagy elérni célként.

Minden megvolt.

Anyagilag, érzelmileg, karrierben.

Jelenleg az élettől megcsömörlötten élek egy tanyán(vidéki ház) a világtól elvonultan, csak az elmélkedésre fordítva az időm nagy részét.

Az önnfenntartó biogazdálkodást gyakorlom most,de ez sem kihívás.

Mit lehet így csinálni?

#létkérdés #életrejtelem
2015. jan. 30. 18:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Elnémultunk és kicsit irigykedünk :) Megkérdezhetem, hogy hány év alatt sikerült mindezt elérni?

Nem vagy magányos? De legalábbis egy társra lenne szükséged, mert lehet, hogy befordulsz így...

Mennyire élsz egyedül? Én is sokszor vagyok így, hogy semmi nem érdekel és kiégve érzem magam, de mindig megpróbálok átlépni a korlátaimon, mert nem gondolom, hogy erről szólna az élet, hogy elfogyott a tennivalónk, vagy elfogyott az álmunk.

Az mindig nagy löketet ad, ha új embereket ismerünk meg, az megmozgatja az ember agyát és kreativitásra késztet, új terveket és álmokat hoz, de ezt te is tudod :)

2015. jan. 30. 19:36
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
A célban nem is a cél a jó, hanem az oda vezető út. És most nincs új utad. Sztem a te korodban sokan vannak így, életük közepén. Új célokat kell találni, olyat, ami hozzád illik.
2015. jan. 30. 19:39
 13/16 A kérdező kommentje:

"Megkérdezhetem, hogy hány év alatt sikerült mindezt elérni?"

30as éveim vége felé járok.

2015. jan. 30. 19:42
 14/16 anonim ***** válasza:
Ilyen fiatalon nem normális elmélkedve, elzárkózva élned. Tessék egy új cél: minden nap megismerni legalább egy új embert. Elfogadod a kihívást?
2015. jan. 30. 19:51
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Tudom milyen érzés.Annyi különbséggel,hogy nekem elúszott amit elértem ,mert annyira nem tudtam mit kezdeni jó állapotomban,hogy csak a hülyeségeket csináltam egymás után hülye fejemmel,így a nullára kerültem :) Most meg aztán megint az a cél hogy valahogy feltornázzam magam,ami nagyon nem egyszerű.Nekem az is problémám volt mikor volt pénzem,hogy nem tudtam kivel megosztani mert csak olyanok vettek körül akik le akartak húzkodni(ami sikerült párszor).Ezek a fent-lent állapotok megtanítottak arra,hogy a boldogság nem a pénztől függ,legalábbis csak kis mértékben.A tárgyak csak tárgyak,halmozni felesleges bármiből,az élmények lennének a fontosak.Ha most lenne pénzem,tudnám mit csináljak vele,milyen üzletet szeretnék,stb.Valami elfoglaltság kell,mert a növények mellett egyedül be fogsz punnyadni teljesen :) Egyszer volt egy 3éves elmélkedős periódusom,nem csináltam semmit,csak önmagamat meg a világot elemeztem.A végén annyira belemélyedtem a témába,hogy hirtelen jött egy pont,hogy állj,elég volt ebből a sok gondolkodásból,most már jöjjenek a tettek,vagy történjen végre valami.És hirtelen megváltoztattam az életem.Meg fogod unni az elmélkedést,és akkor fog visszatérni az erőd.
2015. jan. 30. 19:54
 16/16 anonim ***** válasza:

Ezt írtad:

"Majd jött a kiégés fázisa.

Jelenleg ez van."

Szerintem ezzel rátapintottál a lényegre. Nem az a baj, hogy mindent elértél, amit akartál. Az a baj, hogy útközben kiégtél, így nincs meg a lendület, hogy most újabb célokat tűzz ki magad elé.

De a kiégettség állapota nem végleges. Túl lehet rajta lendülni. Megpróbálhatnád pszichológus segítségét igénybe venni, talán tudna irányt mutatni, hogy merre keresd a friss "tüzelőt".

2015. febr. 1. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!