Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi az oka, hogy ennyi önbizalo...

Mi az oka, hogy ennyi önbizalom hiányos ember van?

Figyelt kérdés

2015. jan. 29. 14:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Részben pedig a jövő bizonytalansága.
2015. jan. 29. 18:55
 12/15 anonim ***** válasza:
Suliba járok. Rengeteget tanulok munka mellett mégsem sikerült minden vizsgám. A munka helyem is kérdéses meddig lesz még. Ha elvegzem a sulit se tudom, hogy elfogok e tudni helyezkedni. A szaktarsaim nem akarnak velem beszélni mindenért leszolnak és semmiben sem segítenek de persze ha az én segítsegem kell atlatszoan jopofiznak. 25 éves leszek és férfi létemre meg soha nem voltam nővel és barkinel próbálkoztam lekoptatott. Mindenhol megprobalnak atverni lehuzni. Nekem ezekből kifolyólag nincs önbizalmam és már változtatni sincs erőm/kedvem.
2015. jan. 29. 19:23
 13/15 A kérdező kommentje:

Mi lehet masszívönbizalom fokozó? Egy társ? Vagy mi magunkban kell elrendeznünk ezt az egész dolgot?

Fiu vagyok én is. Sokan lekoptattak, elítélnek, kihasználnak, de énnekem ettől nem megy el az önbizalmam.

2015. jan. 29. 19:26
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom milehetne a megoldás. Talán környezet változás. Én olyan szintre jutottam, hogy semmi nem érdekel. Dolgozok és várom hogy meghaljak. Mint egy zombi.
2015. jan. 29. 21:14
 15/15 anonim ***** válasza:
Valószínűleg hozott családi minta, nem kaptak bátorítást, megfelelő nevelést, mert az is a nevelés része.
2015. jan. 30. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!